|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
nestaje prostor na c disku
Ok, nakon restarta ima megdje 25gb slobodnog prostora na c disku (tam di su windowsi) kak je komp duze upaljen, tak ima manje prostora dok na kraju ne dodje do 0mb(!) nakon restarta opet je slobodno 25gb, probao sam sa tune up disk explorerom skužiti što se to tamo generira i zauzima tolko prostora, no on se ponaša kao da je tih 25gb zapravo slobodno. što bi ovo moglo biti? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
losa instalacija windowsa stavi nove .
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
80286
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
![]() Ja sam furo WinXP 8 mjeseci na svom kompu, tek sam onda napravio reinstall jer sam isao reparticionirati disk i staviti dualboot Win i Linux. Danisam i duze bi radili. Naravno tu se podrazumjeva odrzavanje sustava, registrya, defragmentacija, cookia, spywarea, adwarea, virusa...etc, etc. ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
Windows xp sp1 - 2.5 - 3 godine bez problema i reinstalla. @ Sniperwolf Da mozda probas neki od Disk space anaylzer programcica, koji bi ti pokazali i graficki zauzece po folderima? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
@Sniperwolf Ovak, skini si FolderSize programcic, te nakon kaj ti se disk napuni, tj malo prije punjenja, odes na c disk properties i onda na Size tabu vidish koji ti folder zauizam najvise mjesta, tak ces moci otrkiti kaj ti ga puni i zak. Trebo bi prije neg kaj pocnes test provjeriti Size svih foldera na disku, s istim programcicem, pa da imas za usporediti posle... Note, to zapravo i nie programcic wec shell koji se integrira u windows explorer...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Znam za to, ma nije u tome štos, Tune up ima nešto slično tome, ali tamo ispisuje isto kao da je tih 25god zapravo slobodno. Reinstalirao sam windowse, valjda sada nece biti problema. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|