|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
ASUS P4P800 SE & Prescot
Kupio sam procesor P4 Prscot 3 GHz. Kada sam ga instalirao ploča mi uvjek javlja pri startanju kompa da je novi procesor instaliran i da F1 (konfiguriram BIOS) i F2 (da vratim na originalno)! BIOS je bio stari,sada i najnoviji to radi! Resetirao sam CMOS pomoću jumpera i vadio sam bateriju ali uvjek isto! Molio bi pomoć jer bi ga volio clockat a ovao ne mogu jer ne prihvaća ništa osim originalnih postavki odabranih tipkom F2! Zadnje izmijenjeno od: Baja 001. 11.05.2007. u 20:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Banned
|
Citiraj:
Kad sam skinio proc fali mi jedan pin u kutu, kao da ga je neko slomio! Pošto nisam gledao proc kad sam ga dobio je li moguće da matična uvijek prepoznaje proc kao da sam ga tek stavio! Sada trenutno radim na njemu tj u kompu je i radi kao prije! Javim se još liku od kojega sam ga uzeo pa ćemo se dogovorit ja i on oko proca!Inače moj Norty je sada radio bez problema bez ikakvih poruka, pa je mislim da je do Prescota! |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Ako mu nedostaje jedan pin, onda znaš u čemu je problem ![]() Probaj izrezati malu bakrenu žičicu i zalemi ju (ako nisi iskusan, neka to napravi netko tko je iskusan i vičan s lemilicom) na mjesto gdje nema pina, ili na rupicu u socketu utakni tu žičicu i stavi procesor na to.
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
|
Citiraj:
Ovako je ne mogu OC-at jer uvjek moram vratit originalne postavke! BTW AI Booster u Windowsima radi probleme neće da clocka ne pripoznaje niti jedan takt osim CPU-a! |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|