|
![]() |
#1 |
Guest
Datum registracije: Jan 2007
|
Problem
Dakle, imam jedan neobičan problem i neznam što je tome uzrok pa sam stavio ovdje pod ati. Kad palim Silen hunter 3 ili 4 onaj uvodni video na kojem piše ubisoft i onda filmić od igre prikazuje se u "kričavim bojama", slika govori tisuću rijeći, ![]() Driveri su 7.2 , probo i na 7.4 ista stvar, niš nije klokano! Molio bih Vas za pomoć!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
problem su video codec-i koje možeš, a i nemoraš izbrisati (ako ti koriste za gledanje filmova).nemaš razloga za brigu |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Guest
|
Kak da se toga rješim? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
jednostavno izbriši codece pa vidi situaciju nakon toga. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
Kak da to napravim? Edit: Imam još nekoliko pitanja. Kad pokrenem neku zahtjevniju igru ili 3dmark grafa počinje zujiti, neznam zašto!? Na njoj je zalman vf-900, klokana je na 570/1200(ali zuji i kad je klokana i kad nije) i tijekom 3d marka temp nije prelazila 49-50 stupnjeva, Su to OK temp.?? Hvala na odgovorima. Zadnje izmijenjeno od: Filip_15. 10.05.2007. u 22:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Instaliraj ove ako nemaš nikakav codec paket: http://www.free-codecs.com/download/FFDShow.htm. One će ti preuzet nadzor nad svim codecima i trebalo bi bit sve u redu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
Imam još jedno pitanje, u ATT sam ukljućio SCAN FOR ARTIFACTS i tijekom 20 minuta grafa nije prelazila 50 C, da li su to dobre temperature? grafa je klokana 570/1200. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
Ok, hvala!!! ![]() ![]() ![]() EDIT: Pitam ovak i znatiželje, dal su temp od 60-70 stupnjeva štetne za grafu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ne, može ona do 80-90°C pa i više...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Guest
|
Znaći ak ja dignem malo voltažu grafi i ak je u full loadu temp 65-70 to nije opasno da bi ju recimo mogel skuriti? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Nope, ali nemoj dizati previše...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|