|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Problem s USB-om
Dakle problem je nastao prije tri dana i desilo se sledece : pri dizanju sistema zaledi mi se mis zati sto mi je gore neradfi mi internet a on mi isto funkcionise preko USB-a ako neko zna sta bi mogao biti problem neka slobodno napise i jos da kazem da se to desilo dok je ploca bila overklokana ali evo vratio sam sve postavke i isto opet.Konfu imate u mom komp. Pozdrav i unaprijed hvala na pomoci |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
to mi baš nije jasno...znači ne radi ti miš koji je povezan preko USB-a? dal si ga probao prikopčati na PS/2? može biti da ti je u BIOSU isključen USB port |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
Dakle i internet imaš preko USB? Pokušaj onda nešto drugo uštekat u usb port npr flash disk, ako on proradi USB-ovi onda rade. Jednostavno. Ako ne onda ti problem je u ploči ili u biosu ili fizički problem. Te možda si nešto prčkao po windowsovim procesima tipa plug n play? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() Citiraj:
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
ne on radinormalno evo trenutno je ok ali recimo kad bi sad 3 puta restartovao racunar sigurno bi se jednom zaledio mis i onda jednostavno istekam misa pa ga opet ustekam i onda je sve ok |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
znači USB radi...a čuj..probaj drugi miš, ak' je isto..onda je sigurno do Windowsa.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|