|
![]() |
#1 |
I hate mondays..........
Datum registracije: Nov 2002
|
s478 ploca... pitanje...
U pravilu se prvi dio mog posta odnosi opcenito na MBO... zanima me postoji li kakova aplikacija/bootCD/tip&trick da se provjeri ispravnost MBO? Naime, cini mi se da s njom imam problema, ali ne mogu sa sigurnoscu tvrditi... Primjerice, imam nekoliko SATA diskova i dvije IDE optike... prilikom bootanja mi se zna ponekad dogoditi da na drugom IDE kanalu, gdje se ko master nalazi DVD burner, umjesto imena drive koji je upisan u firmwareu, pise samo 1.... i to je to... opet, to se dogadja ponekad... takodjer, sistemski SATA disk mi je vec par puta prijavio boot disk failure... kako se radi u barracudi (od 160 GB, nije bitno al svejedno), pokrenuo sam onaj SeaTools (bootabilni ISO image), i on je nakon Long Testa rekao da je sve OK... naravno, cesce se dogadja da se windoze dignu bez problema i radi se na racunalu ko da je sve ok... Pa mene zanima kako bi ja bez odlaska u servis mogao biti ziher da je problem u MBO? i sad, drugi dio pitanja, intel ploca... Preporucite mi dakle neku jeftiniju s478 plocu, ukoliko je ova krepala... nemam para za mjenjat kompletnu kantu, pa bi prije promjene arhitekture htio uzet nesto jeftinije, dok se ne skupi lova... Ova moja je Gigabyte 8PENXP... treba mi 4 SATA konektora, standardno 2 IDE kanala, onboard LAN (ali nije presudno), AGP slot, podrska za 800 MHZ FSB, DDR400, USB2.0, i tako.... Hvala |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|