|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: May 2007
|
intel pentium d 2.66 GHz core #2
imam intel pentium d 2.66 ghz ima 2 jezgre a ja pred kraj godine namjeravam kupit novu maticnu,graficku directX10 kompatabilnu, ram na 2Gb pa me zanima dali ce moj procesor izdrzat neke nove igre ili je potrebno kupit neki jaci? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Na defaultu tesko, no taj se malisan moze overclockati prilicno dobro, obicno vrlo blizu 4GHz. Moj je isao na 3.8 bez problema, samo trebas instalirati neko jace hladjenje tipa Sonic Tower i obavezno ispuh toplog zraka. Na koju plocu ga mislis staviti, odnosno koju imas i kakvo hladjenje?
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
|
imam maticnu asusu p5vdc-mx (radeon 9200 sam stavio 128 mb grafu) i hladenje 400W neko ms-ovo atx ili tak nekaj, ali kupit cu maticnu pogledaj link http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?sifra...39061434914444 a neznam jos mislim kupit graficku neku novu za ovu maticnu koja podrzava directX10 ali dal ce mi to napajanje izdrzat?ako ne kupit cu neko jace, a inace igre bi trebale dobro vuc ako cu imati neku grafu od 512Mb i 2gb rama?ffice ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prečupavi mod
|
Totalno. Pogotovo jer ovaj D805 ako se naclocka trosi i do 200W, sto je otprilike neki maksimum koliko taj MS moze dat ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prečupavi mod
|
Nikad cuo... koliko si ga platio i gdje?
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
Po imenu - smrdi na Frontier. Sad mi je zao sto sam jednog frontiera dao u dobrotvorne svrhe. Trebao sam ga sacuvati kao najprazniji PSU koji sam ikada vidio ![]() Mislim da bi Fortron 350W to izdrzao, right? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
mislim bar tak pise na njemu! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
@ Matesonik Bolje ne. Ako se već nadograđuje sa svim tim novim stvarima i rekao bih skupim - neka se nađe i novaca za pošteno i jako napajanje. Ne mislim da je Fortron slab, ali nek se osigura za buduće nadogradnje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
|
evo vam sad tocno moje napajanje, pogledajte link! http://www.ms-start.com/cg/default.a...&articleId=990 |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Ne.
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
420
Datum registracije: Nov 2006
|
hmmm.. meni je nešt čudno s tim 805-icom... koliko god ga dižem, on ne ostaje na toj brzini... stavim ga recimo na 3.2, sejvam i uopće ne boota, stoji tako par sekundi, rrestarta se i vrati na default... bez pištanja matične... probao sam i memu ostavljat na defaultu, nije do nje... prošli vlasnik je na istoj mbo i ramima držao na 3.8 a memu na 760 i sve bilo stabilno.. ja ga dignem za 1 FSB i ne želi.. sve one ostale cake C.I.A.2 i još nešto je disejblano... jel to možda do toga? inače, imam stock cooler i zato ga nebi jako za sada clockao, najviše na 3.2.. al on ne želi.. napajanje je mislim dosta jako.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Ne znam šta da napišem
Datum registracije: Feb 2007
|
![]() |
#20 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Za klokanje 805-ice svakako novo napajanje i neko žešće hlađenje, vodeno preporučam. Meni i Freezer i Tagan vrište kad nafrljim proc na 4 GHz, a o temperaturama da ne govorim... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
420
Datum registracije: Nov 2006
|
ma ja sam ga stavio na 3.2 sa stock coolerom, mema je 533@640 i više mi ne treba... dok ne nabavim cooler i više rama.. dobro se fortron još drži... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|