|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Apr 2006
|
![]() Pozz!!! Naime vlasnik sam spomenute ploce (Gigabyte) i procesora! Ono sto me zanima dali ova ploca sadrzi opcije u BIOS-u koje (aktivne) omogucuju dinamicno mijenjanje FSB-a i Vcore-a s obzirom na opterecenje sustava tipa - klasican rad u windowsima koji ne opterecuje procesor u prevelikoj mjeri te stoga prilagodjava spomenute stavke dok ih s druge strane intezivno opterecenje povecava! Prilazem dvije slike fluktuacije FSB-ai Vcore-a u normanlnim uvjetima rada u windows okruzenju pomocu CPU-Z 1.40 (Bug?)! ![]() ![]() Naime rucno sam podesio FSB na 266x8 sto daje nativnih 2130MHz no slike su dokaz fluktuacije spomenutih omjera!! Ako netko zna uzrok fluktuacije neka posta odgovor?! Unaprijed Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
EIST ? ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Koristi tipki "Edit" kad zelis nesto nadodati, a ne floodat sa 3 posta za redom ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
Banned
Datum registracije: Apr 2006
|
![]() Citiraj:
Citiraj:
Dobio sam odgovore koje sam trazio i to je to, Hvala svima na podrsci!!! |
||
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
Naučite se koristiti EDIT tipku i Multy quote (ne ti ali neki).... Ako već tražiš pomoć i lijepo je dobiješ, onda se barem i ti malo potrudi oko postova. Ne bi li to bilo fer ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
A i nebi bilo naodmet smanjit malo te silne usklicnike i sig... kad vec jambramo ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Ja bih samo htio pitati zbog čega je loše da je proc na smanjenom množitelju kada nije opterećen, ionako se množitelj sam podigne kada mu pokreneš neku zahtijevniju aplikaciju..... odnosno koje su mane toga EIST-a ? ili c1e(halt...) ? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|