|
![]() |
#1 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
![]() prvo me zanima "rješenje" sljedećeg: kupio komp (nov novcati) prije par dana - i sad pitam isplati li se overclockati i time gubiti garanciju na komponente? odnosno dobivam li tim overclockom dosta u radu ili samo u sintetičkim testovima (uzmite u obzir garanciju)? ![]() btw. i usput mislim da se moja može dobrano kloknut... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
lijepa konfa... ma gle, za većinu prosječnih korisnika se c2d zasad ne isplati klokati, no ovisi čime se baviš, jel ti 1h igra veliku ulogu ili ne, koliko mi se čini ti se voliš igrati na kompu i prema tome zasad nema smisla klokati konfu ja svoju držim na deafultu(osim grafe koja za potreba igara ide na 553/1550) zasad, malo kad oslabi onda ću je klokat |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
/
|
ha sad npr. imam dosta kodiranja, rekodiranja i pitajbogačega sve ne - filmova...jel se taj proces ubraza dobrano ili...? također se i igram - ali ne previše, tu i tam kad me pukne ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
Šta vam je ljudi! Obavezno ga klokni nečeš ga ništa oštetit, osim ako mu ne budeš davao puno struje. Ja svaki proc koji dobijem mjesec dana mu tražim limit u clocku ( makar i za 1mhz) i tako ga držim stalno. Izraz za to je "value for money" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ne znam šta da napišem
Datum registracije: Feb 2007
|
gilbert je dobro reko, grijeh je imat C2D a ne klokat ga pogotovo kad je mal viši množitelj za razliku od svojih "manjih" serija. Ne kužim na koji način oni tam na reklamaciji mogu provjerit jel spržen od klokanja il šta. Bilo je tu na forumu govorkanja kako je Intel osmislio ajmo reć crnu kutiju kao za avione i moći će utvrdit posljednje sate proca al ne vjeruj svejedno tome...
![]() |
#8 |
/
|
ok, nagovorili ste me ![]() sad od kud da počnem? ovdje BIOS totalno novo "poslagan"....kud? di? kaj? (odnosi se specijalno na Bad Axe 2) |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
daj jel zna nekako kako uc u bios?? ima sifra u tom je problem, komp je kupljen u hg spotu prije cca. mjesec dana... ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Mislim da ti oni stave neku 12345 ili sličnu šifru. A ista se lako ukloni pomoću ccmosa. Gubiš garanciju na cijelu konfu, ali zadržiš na komponente.
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
![]() |
![]() |
#14 |
Leteći medvjedić
Datum registracije: Jun 2006
|
@zahpic Procesor klokaj koliko ide ali bez dizanja voltaže (nađi maksimum na stock voltaži), ako baš želiš biti siguran... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|