|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Otislo napanje
Evo danas sam lijepo dosal do kompa i stisnul power , a kad ono ugasi se lampica od maticne i nis se ne dogodi...vec sam se usral da je krepala maticna ![]() ![]()
![]() |
#2 |
freak
|
Ne vjerujkem da ti je otišlo još nešto,jer ipak to OCZ nije neko no-name napajanje pa da sve ode čim i on ode....Odnesi na garanciju lijepo i miran si ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
da i ja mislim da nije nis , to je samoubilacko napajanje(unisti sebe da zastiti druge) izvadil sam sve van da nije neki serafic il nes , al sve stima. spojil samo osnovno i opet se niti ne pali lampcica na ploci kad stavim ocz , dok kad stavim ovo drugo pali se sve , cak se vise ne dimi ![]() Edit : mada ne kuzim kak je sam tak krepalo , mozda za zamijenim za neko jace...
![]() |
#4 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Čekaj, spojio si drugo napajanje i ono je počelo dimiti? Lijepo ti sve rastavi, očisti i ponovno složi. Izgleda da ti nešto radi kratak spoj u kompu. Jer kad dobiješ novo i ono će krepati.
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
520W u njegovom kompu se nikad ne bi iskoristilo, ma koliko god imao neonki...Konfe koje su daleko jače i veći potrošaći od njegove ne troše preko 500W (dosta manje od 500W). Bio je negdje link na forumu... A on nema šroteks 520W.
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
pale se lampice sa ovim drugim napajanjem ali kad stisnem power button nista se ne dogada...prvi put se samo zavrtio vent na sec i ugasio. kartice vuku abnormalno al ak je radilo pola godine... ima nekoliko ledica , nis extra.
![]() |
#9 |
Premium
|
Eto odneso sam napajanje na reklamaciju. Vrisnulo je al moram cekat do sredine drugog tjedna jel nije raspolozivo...tak da sam sad stavil fortrona 400 nutra i sve stima , naravno maknul sam jednu grafu ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|