|
![]() |
#9274 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Mislio sam okrenut lokarde na el. roštilju ali mi se nije dalo...zato je za ručak bio ostatak patke, krumpač u pećnici (mast malog pu-ajceka+ gore špek) i kristalka ![]() bdw-počinjemo sa listom za Žderanje: Tor AMD Jeltz Snjakma Hoff ![]()
![]() |
#9279 |
Super Moderators
|
Vuco-zakaj si zapisan dvaput??? ![]() Ja sam te upisao odmah. Ispod Masnog ![]()
Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 05.05.2007. u 10:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9281 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
A znao sam, ali nisam znao jel to opet tvoj neki tajnoviti gost ili ja. S obzirom na avatare koje koristim na određenim forumima ![]() Treneru sam točno rekel zašto me neće bit i - pica se uvrijedila, jer nisam njega pozvao ![]() Eto, neka sljedeći onda izbaci mene (a ostavimo Hoff-a ![]() ![]() Inače, subotom su starci na vikendici, a ja doma s burazom i 100kn i gledamo kaj da si pojedemo (naručimo ![]() Čevapi su dobri, al nekako me žulja - imam prospektić nekog Meksičkog i kineskog restorana, ali je caka u tome, da ako kupim neš kaj ne vredi da bum ostal gladan. Doma u frižideru nema niš, ama baš niš ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9285 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Žderanje: Tor AMD Jeltz Snjakma Hoff Gladni Buljo Zunzara horza Cuganje: Ladybug Daddy (mozda) Gladan sam ko pes ![]() A ništa mi ne pada na pamet...
![]() |
![]() |
#9286 |
Moderator
|
Još da mi se i da ići van po ovom vremenu - katastrofa ![]() A budem vidio, ograničen sam (zbog vremena naravno ![]() A Dubravu mi ne spominjite, jučer sam išao obaviti jednu trgovinu tamo, čuku i pol do tamo od Trešnjevke i 2 čuke natrag. Naravno, morao se neki idijot zabiti u tramvaj ![]() I još me Codiac odhebo za cugu - peder ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9287 |
Super Moderators
|
Pa, mislim da imaju dostavu. Tor non-stop Ždere kod njih ![]()
![]() |
#9288 |
Moderator
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9289 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#9291 |
mrzi zimu
|
...mi smo samo jednom iz te piterije narucili pizzu...dakle, tako ODVRATNU pizzu nisam duuugo jela.... ![]() no, ajmo na nesto fino ![]() danas za ručak...štruca od lisnatog tijesta s mladim špinatom i fetom (to sam sama radila ![]() za desert...jagode i čokolada ![]() ...sto se žderonja tiče moram još malo nagovarati berena da se odljepi od stolca ![]() ![]()
![]() |
#9294 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
Stari je na placu nasao komadinu poveceg (preko 1m) ugora i jos 4-5 vrsta riba pa je bio brodet za rucak. Prilog zganci. Mama je napravila kremsnite, i to s pravom kremom, ne one gluposti sa zelatinom ili pudingom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9295 |
Spermich Termich
Datum registracije: Feb 2005
|
evo, danas je bil (tj još uvjek je ![]() i vrtel se odojak :mljac: http://img515.imageshack.us/img515/7...2007067vd5.jpg http://img383.imageshack.us/img383/5...2007069kc6.jpg pekli smo ga oko 4,5 sati al smo poslije prste lizali ![]()
![]() |
#9296 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Evo rucam juva piletina krompirici ostalima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9297 |
Super Moderators
|
Danas sam na zdravoj hrani-sir i vrhnje, luk i špek ![]() Žderanje: Tor AMD Jeltz Snjakma Hoff Gladni Buljo Zunzara horza Rak Cuganje: Ladybug Daddy (mozda)
![]() |
|
|