|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Modem
Imam matičnu iz siga. PROBLEM:Kada spojim PCI modem na matičnu (PROBA SAM 2 MODELA) on ga prepozna tj. Windows. Ubacim CD i pokrenem istalaciju drivera, kada instalacija završi onda mi piše da uređaj nije pronađen! Uđem u Everest UE i pogledam kad ono tamo piše vrsta modema,tip i sve drugo. U Windows Device Manageru mi modem piše PCI Sample Comunicator. Čak sam bio reinstalirao sustav i ništa nije pomoglo! Kada stavim drugio modem onda mi se pojavi isto i kod ovoga NEW HARDWARE window, i sto neće da se instalira. BTW proba sam modem u prike i proradio je iz prve! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
HELP |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ajd pogledaj koji su chipseti na tim modemima. Ako je recimo Conexant, probaj staviti neki modem s Intelovim ili Motorolinim chipsetom.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
Ma svi osim Intela se ne daju instaliriat (bilo koji PCI port)! Intel se instalira i onda poslje izbaci neki q....ac kad se pokuša spojit! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|