|
![]() |
#31 |
Guest
Datum registracije: Jan 2007
|
Ja bi bio najveci ludjak da nisam kloko uvu mrcinu, bez bilo kakvog podizanja napona radi stabilno na 1333MHz i 3GHz i to sa stock hladnjakom. Mema je na FSB/DRAM je 5/6 i mema radi na 800MHz. 3dmark06 pokazuje 10688 bodova. Sve istestiro preko Orthosa, vrtio obje jezgre 2 sata, nikakve pogreske nema, ja stvarno nemam nekih prigovora na ovu maticnu, jedino se stock cooler od cpua malo vise cuje, ali budemo ga zamijenili sa Freezerom 7 pro. Drivere za maticnu koje sam instaliro su za 680i / 680i LT, sve je prihvatio, a osim toga u knjizi od MBO na shemi jasno stoji da je northbridge C55 a southbridge MCP55PXE + dodatni cip NEC 720404 koji je PCI-X bridge koji meni nece trebat, ali htio sam plocu na bazi 680i chipseta, a ova se zbog solid state kondenzatora i velikog pasivnog bakrenog chipset hladnjaka nametnula sama po sebi. ![]() Edit : Imam jedno pitanje U biosu imam neku opciju SLI RAM, ali veli da moja mema nije sli, pa nemoze ukljucit tu opciju, Mozete li objasniti sto je to SLI RAM, ![]() Zadnje izmijenjeno od: Mazohista. 30.04.2007. u 09:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
![]() |
#36 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Gamer 2 the Bone
Datum registracije: Feb 2007
|
Ne znam, ja sam u subotu kupovao memu i dvojio između Crucial Ballistix 2 gb kit i Corsair Dominator Sli Ready 2 GB kit, odlučio se za ovaj prvi, Corsair je oko 1900 Kn a i nitko mi nije znao u Linksu objasnit što to znači kad je memorija SLI Ready...
![]() |
#38 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Znaći da neće kenjat kad budeš imao SLI uključen tj kada ćeš imat obe grafe npr baš zbog toga su u Links konfi za bug morali micat Crucial i stavljat Corsair jer je on jedini htio normalno radit na Striker Extreme sa 2x 8800GTX barem sa toliko skužio po pričanju (btw jedino par Corsair mema je SLI ready) btw daj radije uzmi običnu ploču baziranu na 965, 975 čipu - nešto tipa P5B-E Plus ili Interl BadAxe2 provjerene, stabilne ploče a ne koštaju toliko para ko nV bazirane + hladnije su
![]() |
#39 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() Nisam znao da je izasla podrska za sli u nvidia driverima za 8800, ali to me ionako ne zanjima |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Moderator
|
pa jel RAM SLI Ready? napisao sam par modela a ne sve ![]()
![]() |
#42 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
To bi trebao bilo koji RAM...
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Moderator
|
![]() |
#46 |
Moderator
|
evo ti pa čitaj http://ssiforum.org/Power%20Supplies...pec%202_91.pdf btw ti ko da si s marsa pao... sad odjednom gle čuda postoji 8pin EPS konektor... kao prvi put čuješ i vidiš tako nešto ![]() P.S. daj popuni i enable-aj opciju moj komp
![]() |
#47 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|