|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
![]() Dakle da pocnem otpocetka... Do jučer predvečer je moj komp radio ok, ploča je Epox 9NPA+ Ultra, gore je clockani Venice3000+, bios je bio iz 2005 godine. Otvorio sam Epox WinFlash i flashao ga na najzadnju verziju. Nakon reebota ulazim u Bios i podešavam ponovno overclock opcije jer je sve bilo reset to default. No tu počinje problem, s tim Biosom moj komp neće u Windoze ni po defaultu! Nema Windows logoa ni ništa. Na siteu piše da su "fixirali" probleme s DiamondMax10 serijom diskova, a ja imam baš taj disk i neće, dakle sje*ali su stvar. Odlazim u 22h kod frenda da mi na stick snimi spasonosni stariji bios. Dolazim doma prebacujem s kompa od tate s Usba na Floppy, flasham starijim i sad nemogu u Windoze opet, ne radi repair, pa pucam cistu instalaciju. Probao sam flashati s još starijim verzijama Biosa ali problem je taj da procesor više neće iznad 230x9 ?????? zašto? sorry na duzem postu, ocajan sam pomagajte ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
nitko nezna pomoc?? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
uspio sam nekako. s biosom iz 21.10.2005 sve radi kao bombon, ALI zasto isto to sranje nece s zadnjim biosom ili predzadnjim? (u medjuvremenu je izaslo jos 5 biosa od 21.10 hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
A zasto si mijenjao bios na najnoviji ako ti je sve radilo odlicno ? i proizvodjac na stranici pise da se bios ne treba nadogradjivati ako sve radi kako treba . imam sa svojim trenutno slican problem - sa predzadnjim biosom ne mogu staviti on board grafu da uzima samo 1mb jer ionako radi samo u win-u , a kad stavim najnoviji mogu ali onda ne mogu preko biosa stisati cooler od proca . dakle , moram zrtvovati 7mb zbog tisine ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|