|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Da li se isplati ??? E4300 vs. Pentium D 935
Bok Mislio sam uzeti tzv. "dobitnu kombinaciju" E4300/4400, DS3 Gigabyte 2GB Kingmax Mars 667, Freezer 7 ProGy ali nikako da prodam ploču koju imam doma Gigabyte GA-8I955X Royal. E sad se mislim dal da uzmem Intel Pentium D 3.2GHz 2x2MB S775 DUAL CORE 935 BOX (dođe 635kn) i da se riješim briga? Kakva su vaša iskustva s ovim procesorom, koliko se da klokati, koliko se grije? Što vi mislite o ovoj kombinaciji Gigabyte GA-8I955X Royal+Pentium D935+Kingmax Mars 667??? Osnovna namjena kompa je da posuži za surfanje, da zaigram kakvu igricu, tu i tamo komprimiranje velikog broja dvd-ova (prije nego odem na brod). Svi komentari su dobrodošli |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
ma samo ti uzmi taj pentium d, do nekih 4ghz bi mogao ici s dobrim hladenjem. investicija nije prevelika a dobijes ok procesor. Nema smisla pretjerano uzeti i plocu i e4300 samo da imas c2d jer nije TOLIKO brzi u realnom radu
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Sto se tice 9x5 D serije OC potencijal je VELIK! ![]() http://img295.imageshack.us/img295/2189/4700pceiq6.jpg BTW, ovo je bilo s stock coolerom i s prilicno jadnom plocom!
![]() |
#4 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Pentium D je cisto OK procesor, dobro se clocka, ali u odnosu na C2D naclockani razlika je otprilike kolika je i razlika u cijeni. Ako vec ne mozes prodati tu Gigabajticu, uzmi si tog D-ovca i uzivaj ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
ma samo uzmi tog pentiuma D, izdrzat ce te fino dok cetverojezgreni procesori ne pojeftine, ili do sljedece generacije C2D barem druga stvar bi bila da uzimas novo sve sad, al ovako se jednostavno ne isplati uzeti sad e4300 imho
![]() |
#7 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
ako pogledas covjek ima 955 chipset na ploci i samim time i plocu mora mjenjat sto je jos minimalno 800kn ako hoce nesto iole pristojno sto povecava razliku na 1000kn i to se ne isplati onda bas vise
![]() |
#9 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2004
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|