|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Problem: Nova konfa -> Blokira na igrama i na videu.
Znaci ovak stvari stoje: Frend ubo novu konfu, ja sve instalirao i kad se pokrene igra ili video sve se uspori i zblokira. Konfa je: Proc: AMD Athon64 3000+ AM2 Ploca: Asus M2V Grafa: Asus 7600GT Mema: 2x1GB PQI 667MHz HDD: Hitachi 250GB Eh da, i Raptoxx 550W Jedino kaj sam primjetio da kad se maknu driveri od grafe (93.71) ne steka vise (igre se nedaju pokrenut, al video ne zbloka komp) Probao sam nanovo stavit windoze i samo drivere od grafe, i opet ista stvar. Jos jedna napomena: javlja oko 11.16-11.20V za 12V rail, jel ploca kaka il je napajanje u komi?
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
i ja imam isti problem i nisam uspio nikak drugačije rijesit osim da stavim drivere 84.25.... tam negdje oko 91.xx sam prestao skidat i isprobavat.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Jedino kaj nisam probao jesu novi bios i driveri za plocu. Probao sam i sa driverima s CD-a za grafu - ista stvar. Sutra cu se pozabavit s tim. Thx na savjetima. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|