|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
plavi ekran
e ovako ljudi imam problem, svaki put kad instaliram test drive unlimited nakon par sati igranja mi se pojavi fucking plavi ekran, i moram napravit format i instalirat windowse, sad sam odlucio da vise necu instaliravat td i vec tjedan dana mi komp radi normalno, jel moguce da je u igrici virus, testirao sam dvd preko nod 32 i nejavlja mi nista, frend od kojeg sam snimio igricu njemu sve radi normalno, jel netko ima kakvu pretpostavku o cem bi se moglo raditi |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ne znam šta da napišem
Datum registracije: Feb 2007
|
Jel nešto OC-ano?? Vidim da je grafa OC-ana al to nema veze s BSOD-om...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
The All Seeing Eye
Datum registracije: Mar 2007
|
@Tekla, ![]() @Autor... Nema ti igra virus, jesi skinuo kakav patch za nju! Ako ti samo ona radi sranja znaći da je problem ili u samoj igri (bug) ili je igra ne kompatibilna sa nekom od tvojih komponenti (npr. grafička)! Nemaš razloga za brigu, pusti tu igru i snimi si nekaj novoga ![]() PS: Tekla, sorry, morao sam... Pročitaj detaljno kaj si ondnosno kak si napisao pa bu ti jasno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2007
|
kad ti izbaci plavi ekran prepiši si onaj kod ((negdje u sredini (tehnical information)) di su one nule) ukucaj u gugle i vidi kaj će ti on napisat |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|