| 
 | |||||||||||
|  16.04.2007., 01:40 | #1 | 
| Premium Datum registracije: Mar 2007 
				 | 

plavi ekran
			 e ovako ljudi imam problem, svaki put kad instaliram test drive unlimited nakon par sati igranja mi se pojavi fucking plavi ekran, i moram napravit format i instalirat windowse, sad sam odlucio da vise necu instaliravat td i vec tjedan dana mi komp radi normalno, jel moguce da je u igrici virus, testirao sam dvd preko nod 32  i nejavlja mi nista, frend od kojeg sam snimio igricu njemu sve radi normalno, jel netko ima kakvu pretpostavku o cem bi se moglo raditi | 
|   |   | 
|  16.04.2007., 03:27 | #2 | 
| Ne znam šta da napišem Datum registracije: Feb 2007 Lokacija: Osijek 
				 | Jel nešto OC-ano?? Vidim da je grafa OC-ana al to nema veze s BSOD-om... 
				__________________ Nemam ništa pametno za reć! | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  17.04.2007., 16:16 | #4 | 
| The All Seeing Eye Datum registracije: Mar 2007 Lokacija: Zagreb 
				 | @Tekla,   @Autor... Nema ti igra virus, jesi skinuo kakav patch za nju! Ako ti samo ona radi sranja znaći da je problem ili u samoj igri (bug) ili je igra ne kompatibilna sa nekom od tvojih komponenti (npr. grafička)! Nemaš razloga za brigu, pusti tu igru i snimi si nekaj novoga  PS: Tekla, sorry, morao sam... Pročitaj detaljno kaj si ondnosno kak si napisao pa bu ti jasno  | 
|   |   | 
|  18.04.2007., 14:21 | #5 | 
| Registered User Datum registracije: Apr 2007 Lokacija: rijeka 
				 | kad ti izbaci plavi ekran prepiši si onaj kod ((negdje u sredini (tehnical information)) di su one nule) ukucaj u gugle i vidi kaj će ti on napisat | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  | 
| 
 | 
 |