|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
scythe katana2 je stigla =)
![]() u prodaji je vec po europi, naravno ne kod nas jos.. zola.hr sto se ceka ![]() dimenzije 82x105x150mm tezina je 535g nema vise podrske za socketA ali on je ionako mrtav ![]() ventilator je scythe 100mm, vrti se na 1500okr/m, to bi trebalo biti poprilicno tiho vec u startu a scythe je u specifikaciji napisao 22dbA cijena je oko 30E, sto nije pretjerano.. scythe jos ove godine planira mini ninju, water ninju, kama cross cooler i veliki cooler za 8800 serije grafickih kartica. long live scythe! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
hmmmmm water ninja me privlaci.... uglavno scythe je poceo zbiljno raditi i to me veseli |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Meni se zamjerila Ninja Rev. B. Uzeli su mounting kao i Intel stock - što je na ploči sa hladnjacima ( Abit AW9D-MAX ) katastrofa ! Potrošio sam sat vremena, kutiju flastera da bih na kraju kupio TT Silent Tower i bio zadovoljan -.- . Doduše prema slici - ovaj dečec ima drugačiji mounting. Možda bude dobro - tko zna ... IStina kaj drugi vele - 100 mm fan ne uljeva povjerenje, ali treba vidjeti u praksi kod FKT teama ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Scythe ima ako ne i najbolje ventove money-can-buy. Osobito S-Flex serija. Tako da je vent sigurno dobar. Istina, lose sto je 100mm, no da se uvijek nesto iskemijat i nabacit 120mm vent u slucaju kvara originalnog. A obzirom da ti ventovi imaju Sony-FDB motore, nema im smrti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
prije ce se unistiti aluminij na heatsinku nego taj motor ![]() Zadnje izmijenjeno od: SilentException. 17.04.2007. u 11:55. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
puno ventilatora sam imao i stvarno ovaj scythe-ov iskace... i kad ga se prstom zvrti to se moze vidjeti... btw. silent jos nisam slozil sve u kuciste hehe... sve je izvan, a onaj revoltec je naslonjen jednom stranom na ninju a druhom na HR-05 (grafa je izmedu pa piri po njoj hehehe) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|