|
![]() |
#61 |
Flajing super šiiiip
Datum registracije: Aug 2006
|
:(
Ovaj s&m je bolesna stvar, ali doslovno. Prije toga sam koristio komp skoro 4 sata bez problema, igrao igre, 2 puta za redom oderao 3dmark 2006., orthos... I nikakvih problema. Sad pokrenem dotican program i sto se dogodi? Nakon 1.5 min se komp restarta a netom prije temperatura bila 58 stupnjeva ![]() Probah dignuti voltazu jos malo, no jedina stvar sto sam dobio je to sto je izdrzao 2 min ![]() Smanjio voltazu i frekvenciju na 2925 Mhz, i stvar izdrzi 13min, ja sam vec mislio to je to, ma jok, netom poslije restart, a temperatura se pri kraju digla na 65 stpnjeva ![]() I evo pukao me film pa sam sada drmnuo na 2.86GHz i sad ide normalno ![]() Cisto me sad strah drzati preko toga otkad vidjeh temperature ![]() Zakljucak : sintetika mi ide na zivce, jer vjerojatno nema sanse da opteretim procesor pri igranju igara i dekodiranju videa kao dotican program, pa vjerojatno nebi nikad imao problema (bar mislim), ali kao sto rekoh cisto me strah od sad...
![]() |
#62 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
![]() S&M uvijek prizemlju ljude i najednom splasne euforija. Ali da toliko više zagrije proc od nekog drugog programa, to mi je malo sumljivo ![]() Sad si temp. gledao Coretempom ili ? Čini se meni da je bolje da sam šutio ![]() Samo da velim, da meni S&M nikada nije restartao komp, ili je prošao ili je puko errore ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Flajing super šiiiip
|
Core temp sam poceo koristiti na tvoj prijedlog ![]() Nije mi nijedan error izbacio, automatski mi restartao komp ![]() Mozda mi malo voltaze na RAM-u? ![]() Pozabaviti cu se malo vise s tim pa javim u dogledno vrijeme (vjerojatno sutra jer me sad glava uzasno boli , kombinacija temperature i cijelodnevnog buljenja u ekran ![]()
![]() |
#64 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Nije to loš rezultat, samo meni je Orthos nekako najbolji, S&M dere proc na fefaultu ![]() ![]() Ajd ako šta uspije javljaj
![]() |
#65 |
Flajing super šiiiip
|
Ma imam ja feeling da cu derati sutra fear, q4 kojih 3-4h bez prestanka i potom malo otkodiranja par sati (imam bas neke rodendane s vhs-a na dvd oderati), pa ako to izdrzi na 3GHz drzim ga na tome i puca mi film ![]()
![]() |
|
|