|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Leadtek TV2000 XP Expert ==>Vista
Evo ovako, problem je nasatao jucerasnjom instalacijom viste, naime prije je sve sljakalo ali sada nece, stavljeni su driveri za vistu, i stavljena je nova aplikacija pvr 3.1.1.6. Pretragom televizijskih kanala on ih nade, ali slika i dalje ostaje plava, nema suma nicega samo plava slika ko da nista nije nasao, probao sam i rucno traziti ali nije bilo ucinka ako netko zna gdje sam pogrijesio neka javi i da ono bitno prije instalacije viste je kartica sljakala sasvim normalno na visti Artis |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Gamer 2 the Bone
Datum registracije: Feb 2007
|
"Prije instalacije Viste kartica je šljakala normano na Visti?" ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
rijesen je problem, potpuno sam zaboravio na ovaj post, samo je trebalo skinut nov3e drivere i stavit ih rucno Artis |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
daj napisi sta si tocno napravio i koji soft koristis za gledanje. Meni nikako da prosljaka. Istina nisam si bas previse truda dao jos aloi pokusao jedno 10 min i nije islo pa odustao dok ne uhvatim vremena. Driveri koji su na netu imaju tri filea. Koji si prvi dio instalirao? Znam da mi je javljao za conexant chip neku dubiozu. Si to prvo? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
dakle koristim pvr 3 najnovija verija sa sajta, takoder skines i drivere sa sajta i to je to postupak instalacije je sljedeci, udes u device menager, obrises drivere za karticu, zatim restartas komp jer te to trazi, kada ude nemoj mu dati da je sam instalira reci mu da ces je ti rucno udes u device menager i kliknes na nepoznati uredaj, desni klik na njega i stavi drivere, kada stavis drivere i prepozna ti uredaj, klikni na taj novi uredaj i opet napravis postupak ko da stavljas drivere, zatim ce ti se pojaviti novi hardver tj kartica i opet ce te pitat za drivere i naci ce sam trecu karticu znaci radis update drivera na istom hardveru tri puta, i prosljaka, evo meni sve sljaka i nemogu se zalit na nista ako neide ili zapnes negdje javi pa cemo probati rj problem Artis |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|