|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2005
|
dvd przilica/device manager problemi
imam novu przilicu (lg gsa-h22n). lijepo sam je spojio, windowsi je odmah skuzili, nema problema. ali kad god ubacim neki dvd, bilo originalni, bilo sprzeni, bilo filmski, bilo podatkovni.. javlja gresku. i svaki put drugaciju - jednom da I/O ne radi, drugi put da device nije win32 odgovarajuc, trecu put da umetnuti medij nije odgovarajuce formatiran.. pa rekoh da provjerim DMA, i idem otvorit device manager, kad ono sekundu dvije nakon otvaranja se zatvori sam od sebe. i tako uvijek, samo se otvori i zatvori, nema sanse da ista napravim sad sam podosta zbunjen i molim za malo pomoci.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Probaj zamjeniti IDE kabal, stavi obavezno 80-žilni, premještaj master/slave, primary/secondary... Koji je ostatak konfe? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
igrao sam se kablovima, nisam nis postigao konfiguracija je mbo abit an8-v, amd athlon64 3500+, corsair 1gb pama pc3200, hdd wd40gb i hitachi 160gb, te jos lg cdrw |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Jul 2004
|
Ako imaš tu mogućnost, isprobaj pržu u drugom računalu, pa ako i tamo pravi probleme onda je (polu)neispravan primjerak. A ako tamo radi, provjeri još jednom od nule svoju konfiguraciju, kablove i ostalo. Koje Windowse imaš?
![]() |
#5 |
Registered User
|
xp ajd pokusat cu sutra kod nekoga, fala na pomoci |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|