|
![]() |
#1 |
TK
Datum registracije: Mar 2004
|
![]() Razmišljam da si uzmem Logitech 518 jer kako sam vidio na jednom testu ispada da je skoro najbolji. Razmišljao sam i o laserskom al opet reko G5 mi je puno love a i na istom testu ispada da se je 518 bolji. Evo testa miševa: http://www.esreality.com/?a=post&id=1265679
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
preporuka za mx518. Imam mx510 i superzadovoljan sam. 518 može bit samo bolji
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6 |
You'll Never Walk Alone
Datum registracije: Mar 2006
|
MX518 uzmi,istina mnogi se zale da im fali ta tipka s desne strane kod G5 ali svejedno mislim da bi mx518 bio stvarno odlican izbor.
![]() |
#7 |
TK
|
Kupio sam MX818.... Imao sam prije njega MX700 pa mi nije neka velika razlika ali osjeti se da je lakše sa njim... Nego jedino mi je na 1600dpi stvarno prebrz tak da i neznam čemu toliko dpi
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Smanji si sensitivity. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
The All Seeing Eye
Datum registracije: Mar 2007
|
Ti visoki DPI-i su ti iskljućivo za pro gamere! To radi čuda ako si CS fanatik i znaš kaj radiš ![]() ![]() Imaš li kakvu dobru podlogu za njega? Ja samo prije svoga mx518 koristio na stolu, preporodio sam se sa Steelpad qck+ podloškom! Imaš dobrih podložaka u Linksu za kupiti! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
TK
|
Imam sharkoon podlošku. http://www.links.hr/index.php?option...kl=101.800.035
![]() |
#13 |
TK
|
i još nešto.. Malo mi je sad čudno sa tom žicom pošto sam imao bežični prije pa nekad osjetim malo kad pomičem da vučemžicu za njim pa me smeta al valjda ću se naviknuti... MX700 mi nije htio puniti bateriju pa sam morao stalno vaditi iz miša i puniti u punjaču pa sam tako i razmrdao malko poklopac od baterija a i dosadilo mi stalno to mijenjanje pa reko vratit ću se na žičani al sad me malko i ta žica zafrkava al naviknut ću se valjda ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|