|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2007
|
Misljenja o nabavci komponenti....
Trenutna situacija racunala: AMD Athlon 64 3200+ 2x 512 Kingmax RAM Abit AV8 ATI Radeon 9600 Pro + diskovi 40, 80 ATA i 200 Sata kućište Chieftec s napajanjem RaptoxX 550W Advanced v2.0 Uzeo bih: Athlon 64 X2 4200+ 2x 1Gb Patriot DDR2 na 800MHz ATI Radeon X1950Pro 256Mb DDR3 pcx MB Gigabyte GA-M59SLI-S4 (AM2) Vrijeme je da se konfiguracija malo obnovi pa me zanimaju misljenja dal je ok il se da sta poboljsat al ne za preveliku razliku..... BTW ne kontam zasto svi pljuju po RaptoxX napajanjima, ja sam kroz ruke propustio skoro svaki model pa sad imam gore navedeni i sa svakim sam bio zadovoljan a jos i sve recenzije koje postoje su mu pisane u korist.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Zašto SLI ploča? Čisto bacanje novca jer SLI vjerojatno nikad nećeš upotri***iti. Zašto Raptoxx? Uzmi Fortron 350W u ve-milu za 220kn.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2007
|
Ploca zato jer bih volio da ju full upgradeble....a 350w napajanje se nece ni upalit na mom kompu, hehe nista ispod 450w, imam malo previse potrosaca....I zasto ne RaptoxX....imam ga i nije mi jasno zasto ljudi pljuju po njemu....jel zato jer im je preskup ili? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Počne li rasprava o RaptoxX napajanjima brišem cijeli thread isti trenutak. Tome nije mjesto na ATI podforumu.
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Što se tiče SLI, isprobano je i ustanovljeno da razlike u performansama u odnosu na jednu zaista jaku grafu nisu neke, a cijena jedne odlične grafe je uvijek manja od 2 nešto slabije. Da ne spominjem da s 2 grafe rastu i buka i potrošnja.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|