|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
![]() nerazumijem zasto mi se svako malo kad igram igra zbrejka totalno i to na 15 sec i onda nastavi dalje i tako svaku minutu skoro , reinstaliro sam par puta cod i xfire i windowse formatiro par puta . mislio sam da je net upitanju al kad surfam sve normalno radi nista neprekida , samo kad igram . molim vas da ako je neko imo slican ili isti problem da mi kaze kako ga je rijesio jer nemogu vise ovako!!!! ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2 |
nautic expert
Datum registracije: Feb 2005
|
da nije problem u updateu nekog programa koji prečesto zauzima vezu? tipa antivirus koji traži update? najlakše je isprobati gasiti jedan po jedan program koji ti radi u pozadini i isprobavati razliku dok igraš... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
localhost
Datum registracije: May 2006
|
sto ti znaci zbrejka?? stane ili ti sve preskace i usporeno je?? upali lagometer pa kad ti se to desi poprati njega... u konzolu upisu "cg_drawlagometer 1" i on ce ti se pojavit dole desno pa onda kad ti se to desi poprati boje. Ako tu se zeleno puni to je lag zbog pinga odnosno konekcije koji ne mozes osjetiti kad surfas. Koliko ti je ping na serverima di ti se to desava? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
nije usporeno vec normalno radi sve a ping mi je po 50 ovisi o serverima . nego radi radi radi i odjednom stane sve i 10 sekundi poslje na lagometru se pojavi onak debeeelaaaa crvena crta i onda ide dalje i tak svakih minutu dvije al nije to na svim serverima , nekuzim zas meni frend koji je pokraj mene normalno igra . a sad mi je i cod poceo brejkat normalno radi i odjednom not responding i nece dalje da ga je***. reinstaliro sam ga mali milijun puta i xfire isto . a prije je sve normalno radilo ... fakat nekuzim nemam nis na kompu osim windowsa coda i xfire , mozile i msn-a....
![]() |
#7 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Probaj sljedece: 1. Pokreni igru u single playeru i ako tu ne radi probleme jasno je da je do veze 2. Imas zone alarm il neki drugi firewall? 3. Kod kojeg ISP-si? T-com maxADSL 1Mbit, ISKON duo, Optima...? Ja sam na iskonu imao problema s gubitkom paketa. Zvao sam ih pa su to rijesili. Nazovi svog isp-a i objasni im problem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Crazy Shale, smanji sig... Dozvoljeno je pet redova, ne deset nego pet. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
ja stvarno nekuzim sve zivo sam probo i vistu i format diska i drugi disk ma sve i zvao u tkom rekli mi da ce popravit zovem drugi put rekli da su popravili ja reko ma jeste ku** i dalje neradi rekli onda da je mozda modem kriv te da mi je istekla garancija na njega i da uslucaju nece radit kad opet nes sprckaju da cu morat po novi modem , a modem nov novcat stoji na stolu niikad se nije maknuo , sve je radilo savrseno godinu i pol i sad odjednom paf nece radit serveri mi stalno zbrejkaju i pise da mi je cod2 not responding i nece mrdnut a da ga nisam instaliro milijun puta i sve zivo . mogu samo sjest i plakat ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|