|
![]() |
#1 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
(riješeno) USB kontroleri, printanje i problemi
Frisko sam instalirao Windowse 2000 na konfu koju vidite pod "moj komp" i u sigu, druga po redu. Stavio sam USB kontroler s NEC uPD720101 cipom i taj radi odlicno. Instalirao sam printer (HP laserjet 1018), no ovaj nikako nece printati. Postoji virtualni device "USB pronting support" i on veli "device cannot start". Probao sve moguce kombinacije utora, portova i drivera. Nula bodova. Vratim ja stari VIA 6212-bazirani kontroler i onda printer radi, no ovaj uspori PC do neupotrebljivosti, task manager se otvara minutu. I jos radi cirkuse s USB memorijama (svim odreda), nes djelomicno zapise na memoriju i onda stane pa moram istekat stick bez "safely remove HW" i onda imam corrupted disk... Podrazumijeva se da sam probao sve moguce vrste drivera. Upalio sam i neku izmozdenu instalaciju win98 i ona se s tim kontrolerom isto vuce, no ne tak strasno. Molim pomoc! Ak trebate neke informacije jos, samo recite. I da, nekak bi se ja fokusirao na NEC kontroler, ovaj VIA mi se cini beznadni slucaj... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
EDIT: Promijenio mreznu i vratio NEC usb kontroler i sad vise nema usklicnika kod "usb printing support" i printer javlja da je ready. No kad saljem na printanje, opet isto. Kao da jednostavno ne posalje... Printer jednostavno ne reagira na nista. Domy, sorry, vjerojatno sam vec dosadan s rijeseno-nerijeseno... malo sam i lud vise...tri prokleta tjedna se zezam s tim kompom... ![]() Zadnje izmijenjeno od: Matesonik. 03.04.2007. u 09:35. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|