|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2007
|
Win Xp boot logo problem
Pozdrav svima! Imam problem kod Butanaja Win XP sp2 na svojoj konfiguraciji; D975XBX2 Intel E6300 Core 2 Duo Conroe Leadtek 7600 gt tdh Kingmax DDR2 1 gb Fortron Blue storm 450W Plextor Hyundai B71D koji je povezan sa DVI-D dual link cable za grafičku, nekad kada se sustav diže xp bootlogo je u skoz čudnoj rezoluciji, nekad ga uopće nema, nekad se pojavljivaju čudne crte na ekranu, nekad je taj logo stisnut u desnom kutu nekad prevelik da stane na ekran,nekad kao da ga je struja spržila ali sve poslije nijega radi bezprijekorno, e sad više neznam jel to problem il nije i jel se da riješit ako da pomozite? By the way; već sam svašta probao svi driveri i windowsi su up to date čak imam i driver za svoj monitor te sam pisao i Leadtekovcima koji govore da nije do grafičke i MBO Bios je isto up to date ali njihov odgovor još čekam!, Ide mi jako ovaj problem na živce ako netko zna što se dešava i kako riješit ovaj problem, pomagaj !!!!!!!!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ne znam šta da napišem
Datum registracije: Feb 2007
|
Jesi možda probavao winse rušit?? Ne kažem ja da ih ti rušiš neg pitam...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2007
|
Rušio ih dva puta do sada i svaki put isto nije sada da ispada to neki problem ako sve iza toga radi, već mi ide na živce i postaje dosadno ako ne budem mogao riješit stavit ću u msconfig. noguiboot i gotovo, ali izgleda da sam picajzla pa bi me obradovalo da i to riješim. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|