|
![]() |
#9061 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
...kukuruzno pecivo s pastetom i čaj od šipka s limunom i medom ![]() a što će bti dalje...vidjet ćemo ![]() ![]()
![]() |
#9062 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
@ Jelena Bum ti ja dijetu napisao, da vidis, za 2 mjeseca ces dobit 3 kg misicne mase ![]() Uglavnom, pitala si za recepet sa tunom? Lijepo stavis tunu i 100g posnog sira u mixer i dobijes neki vrstu pastete pa mazes na kruh ![]() @ AMD Ne znas ti di ja zivim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9064 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Tuna salata: Skuhaš tjesteninu u posoljenoj vodi, ne gnjecavu. Pribaviš si kuhanog kukuruza u konzervi, nasjeckaš dva ili jedan krastavac na sitnički + vrhnja + malo majoneze po okusu, sve smješaš u jednu posudu (za ove svrhe najbolji je omanji škaf) i poliješ s malo vrhnja za kuhanje ako ti je pregusto. Dodaci: sol, papar. U frižider s time i poslužiti kad se ohladi ili odmah ako nemreš čekat. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9065 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Mislim da budem sve non-Žderonje postove lagano c/p sa ovog threada, samo si još gruntam kako nazvati novi thread. Primam prijedloge ![]() Danas sam odzujao do placa i kupio frišku kristalku koja bu išla uz pečenog piceka i mladi krumpač. Naletio sam i na superfriške bukovače pa nisam ni njima odolio ![]() Sutra me čeka kuku-lele...žena ide u preduskršnju nabavku-ja budem ko uvjek glumio magare ![]() Ako ništa drugo barem se budem dokopao svojih oblizeka...
![]() |
#9066 |
nautic expert
Datum registracije: Feb 2005
|
hebate jelc, wtf je to sa tom tunom? ![]() kropaj to u topic "ne jesti" ili "athin kutak za post trenutak". znao sam u šta će se ovaj topic pretvoriti... ![]() sada sam mislio ići klopnuti nešto svinjsko, ali mi je tek naglo splasnuo. idem se prisliti pojesti pancete. sa pun qratz bijeloga, masnoga sloja. domaće je domaće. da zaboravim svu tu herezu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9067 |
mrzi zimu
|
hahaha...sam sam cekala kad ces reagirati na te tunejvine s tijestom i tako to ![]() ...inace, ja sam za gablec klopala sendvič s mortadelom, friskom paprikom i sirnim namazom... ![]()
![]() |
#9071 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
![]() |
#9076 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9077 |
mrzi zimu
|
joooj, meni je to odvratno :bljuv:...meni to izgleda kao šmrčki ![]() ...danas idemo na ćevape u to famozno saće...jedva čekam da vidim da li su stvarno tako dobri ćevapi od tamo ![]()
![]() |
#9080 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
![]() |
#9081 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
![]() |
#9083 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9085 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Žena izgleda misli raditi lignje punjene pršutom i sirom pa je pršut mučki sakrila ispod grincajga u friću...mislila je da nebum tamo gledal ![]() A-ha ![]()
![]() |
#9089 |
nautic expert
Datum registracije: Feb 2005
|
![]() ja danas kuham, u stvari skuhao sam praseći gulaš sa pancetom i gljivama. prilog palenta. ali ima caka, draga mi ne voli "masno u gulašu" (šta god joj to značilo, ja nemam pojma), pa sam sve žilice povadio van tako da je ostalo samo crveno meseko. ali slijedi prevara sa pancetom, to joj ne smeta. klasika priprema: pola kapule (luka) sa 2 prsta pancete na sitno nasjeckano proprženo na par kapi ulja da postane prozirno. ubačeno meseko (50 dkg), soli, papra, petersina (peršina) i 2 režnja češnjaka narezano na tanke kolutiće + dec vina bijeloga, dec vode i 14 i pol cm konzerve (rajčice) ![]() nakon toga ubačeno pol kile salse od pomidora (rajčice), ružmarin, žličica i pol šećera (jako bitno) i dinstanje još 25-30 min, ovisno o veličini kockica, ja volim probati. palenta klasika, samo ja četvrtinu vode zamijenim mlijekom. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9090 |
mrzi zimu
|
...upravo mi se dinsta mljeveno za lazanje ![]() ...što se tiće jučerašnjih čevapa u saću...hm...ajmo ovak...ćevapi su MRAK, i kajmak je MRAK, lepinja ...NIJE MRAK ![]() ![]() ![]() ![]() i još jedna stvar...to je kao neka bosanksa bitrija a nemaju kavu ![]() ![]() kaze tor da im je skup aparat za kavu ![]() ![]()
![]() |
|
|