|
![]() |
#451 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Sta vas briga od kud meni wow ![]() ![]() i da, od updejta je, jer mi je inace islo ok samo taj zadnji updejt i onda odjednom nece. Probano 2 puta. Napravio taurena shamana i sad furam po onom selu tam .. lvl 3 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#453 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2004
|
(još) jedan komentar na TBC... Druidi, pogotovo lvl65+ = "nerf plz" : suicide Bear form: je*eno puno HPa i armora = skoro pa nemoguće melee ubiti. I uz to imaju prebolestan DPS (koji baš i nije poanta tog feral forma) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#455 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#456 |
Registered User
|
Kao što jedna pjesma kaže... "Uzalud ti trud WoW-ašu..." ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#458 |
Registered User
|
Što se brzine veze tiče - nemaš brige ![]() Konfa je i i više nego dovoljna (na kojoj rezi igraš), najveći nedostatak je taj što nema 1GB rama. |
![]() |
![]() |
![]() |
#459 |
jakšimaš
Datum registracije: Dec 2006
|
neznam na kojoj ću rezi igrat, ni koje su ponuđne, meni je bitno a mi nešteka, ma ako morao igrat na najmanjoj, nije problem, navikao sam! a i planiram uzet još pola ili gigu rama!
![]() |
#461 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
e vidis, nije igra za to kriva...nego ljudi koji si zabriju i ne znaju si odvojiti vrijeme i za nekaj drugo ![]() ...ja ne kuzim kako si netko moze tak zabrijat na bilo što da jednostavno zaboravi da postoje i druge stvari u životu... ![]() ja nisam takav tip...i nemam nikakvih prituzbi tipa "ne idem nikud van, nemam prijatelja i treba mi lječenje jer me wow uzeo"... meni je igra super...no, o tome sam već puno puta pričala ![]()
![]() |
#465 |
Registered User
|
![]() ![]() ![]() EDIT: Upravo sam preračunao. Potrebno je igrati 750 dana (!) i to 8 sati dnevno (!!) : bonker : Zadnje izmijenjeno od: Demon Hunter. 14.02.2007. u 11:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#467 |
Registered User
|
Ima li netko link na stranicu koja vodi statistike o WoW realmovima? Proučavao sam ju prije nego sam birao realm. Ima sve moguće podatke: broj aktivnih igrača, ukupni broj igrača, zastupljenost klasa i rasa (u postotcima) i sl. |
![]() |
![]() |
![]() |
#468 |
woot!!!
Datum registracije: Aug 2005
|
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=61859 ![]() ![]() ![]() @Demon Hunter http://ctprofiles.net/ mozda? ali mislim da ti je najbolje otici na wow fourm te pod Realm Forums odaberes par realmova te pogledas kak stoji omjer horda:alianca (guildovi) i guild progress |
![]() |
![]() |
![]() |
#470 |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
@Paske Prodas li wow izbjegavaj susret s istim kod frenda i slicno. Frend je odustao od wow-a i nije ga bilo par mjeseci, dosao kod mene i iz znatizelje kliknuo na launch....... Iduci tjedan dobijem wisp......... bok ***** ovdje ajd me profuraj kroz SM :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#471 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
HAHA - ja sam adiktivna osoba i općenito hard core igrač. Obzirom da još nisu niti upisni ispiti počeli za ACE - krenuo ja tako malko probati DOTA-u. 3 dana kasnije igram je više nego WoW ![]() K tome postajem i sve bolji iz svake partije - Im a gamer, hear me PWN ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#472 |
Registered User
|
Bump voljene teme ![]() I bio bi zahvalan kada bi mi netko potvrdio da je ovo točno: The Master's Key (Guide) This is the guide to the questline to get this key (your attunement to Karazhan) [Step 1] Arcane Disturbances (47,75) Alturus sends you on a quest with a [Violet Scrying Crystal] to take readings inside the Master's Cellar just nearby � go down each passage, do your work, and return to him.The pond and the well are found inside The Master's Cellar. There are two entrances to the cellar, both are found right next to eachother at (48, 78). One of them leads to the pond, and the other leads to the well. [Step 2] Contact from Dalaran (47,75) NOTE: To begin this quest you also need to complete [Step 1a] Restless Activity (53,79 / 50,79), which can be solved parallel with Arcane Disturbances [Step 3] Khadgar (15,54) in Shattrath. [Step 4] Entry Into Karazhan (54,44) The [First Key Fragment] to be found in the Shadow Labyrinth at Auchindoun. [Step 5] The Second and Third Fragments Terrace of Light of Shattrath City. (54,44) The [Second Key Fragment] to be found in The Steamvault at Coilfang Reservoir. (Arcane Container) The [Third Key Fragment] and last key part to be found in Arcatraz at Tempest Keep. (Arcane Container) [Step 6] The Master's Touch Take [Restored Apprentice's Key] from the previous quest to Medivh at The Black Morass in the Opening the Dark Portal wing of the Caverns of Time and he will turn it into [The Master's Key]. [Step 7] Return to Khadgar Take the key and show it to Khadgar in Shattrath City. [Step 8] The Violet Eye Khadgar directs you to return to Alturus with the key and seek help from the Violet Eye who will then start giving you quests in Karazhan. Zahvaljujem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#473 | |
woot!!!
|
Citiraj:
Evo 2 linka koja dobro dodu ![]() http://forums.wow-europe.com/thread....26872769&sid=1 http://wow-en.curse-gaming.com/gener...c-attunements/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#476 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#478 |
PC Ekspert šerif
Datum registracije: Feb 2002
|
Da, u mojoj guildi se isto raida 5 dana u tjednu, od 8 do 11:30 radnim danom + od 7 do 10 u nedjelju. Jedino kaj ne moraš biti na baš svakom raidu s obzirom da 25-manovi još nisu toliko česti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#479 | |
woot!!!
|
Citiraj:
Ja sam sad trenutno u drugom guildu koji je vise hc od proslog http://kwaidan.forumup.be/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#480 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
E ljudi moze pitanje za lockove, imam lvl 47 (uskoro 48) locka, i samo nabijam destruction talente, no nekako precesto i prebrzo ostajem bez mane, sta se tice dmg-a se ne zalim, jel ima neko od vas affliction locka da mi opise malo kako to funkcionira... |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|