|
![]() |
#1 |
DragonBall Z Fan
Datum registracije: Jul 2005
|
![]() Evo, to se dogodilo prije 2dana, stavio sam cd od maticne da instaliram drivere za nF4 sve 5, stisnem da izvadi cd nece, stisnem opet nece. Restartam komp opet nece odem u ma computer i po cd-rw eject isto nece, probao sam sve zivo i nece mi se vrata otvoriti !!! CD cita savrseno sve odmah. Inace to je LG CD-RW GCE-8525B Ima li pomoci ?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
vjerovao ili ne, frend imao isti problem i pomaze za zvekne komp sakom po gornjoj strani kucista, tada se otvori |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Unregistered User
Datum registracije: Aug 2006
|
ako imaš rupicu na cdromu sa prednje strane, probaj gurnuti spajalicu ili nešta takvo. trebalo bi se otvoriti. nemoj se bojati gurnuti malo jače ako je zapelo. imam i ja takav jedan cdrom koji se otvori do pola i onda se zatvori, pa moram ručno otvarati ladicu |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
DragonBall Z Fan
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
![]() Isto nece |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Ako zeza sama mehanika otvaranja - zatvaranja onda pomoću spajalice pokušaj otvoriti, a ako winsi iz raznih mogućih razloga "drže cd pogon zatvorenim" onda najprije ugasi komp zatim odmah po paljenju (prije nego se dignu winsi) pritisni eject i vjerojatno će se ladica otvoriti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Ako ti je stariji CD-Rom vjerojatno ti je zupčanik koji otvara CD-ROM skršen, pa probaj samo njega naći i zamijeniti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
znalo mi se dogoditi da kad zašrafim kučište da stranice tak jako stisnu da mi se cd-rom nije dao otvoriti..dal si probal izvaditi cd-rw van? dal se onda otvara? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Je li čuješ motorić kad stisneš tipku za otvaranje? Moralo bi ići spajalicom, gurni jače... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Može biti da ti proklizava ona gumica koja spaja glavni mehanizam s onim kotačićem koji otvara vrata. Sreo se par takvih problema i nova gumica od 2-3kn riješila problem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
_HZTK_
Datum registracije: Mar 2007
|
A kad stisneš tipku da ti izađe cd nečuješ motorčić onda probaj iskopčat ide kabel iz očitača i ostavi samo onaj koji ide u napajanje pa onda probaj otvorit cd! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|