|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Ati x1950Pro i Vista Pomoc?
Evo danas uzmem Opteron-a 165 i dodjem doma i ubodem ga, upalim komp i i nemam drivera vise za karticu. Ajde dobro reko preinstalirat cu ih nanovo. Nova reistalacija driveri i opet nista. Prijavi poruku No ATI graphics driver is installed, or the ATI driver is not functioning properly. Please instal the ATI driver appropriate for your ATI hardware. Ajde dobro reko idem ih pocistiti s Driver Cleaner-om mozda ce onda ici. Ali opet nista ista poruka. Ajde sa regeditom pocistim sve zivo sto je nasao od ATI-ja. I opet nista. Pukne mi zivac i ja napravim format C: i dignem novu instalaciju Viste. Prodje sve u redu i onda idem istalirati grafu a ono oprt ista stvar. No ATI graphics driver is installed, or the ATI driver is not functioning properly. Please instal the ATI driver appropriate for your ATI hardware. Ljudi sto se to dogadja sa mojom grafom odnosno mojim kompom od kako sam stavio Opterona 165. Pomozite? Pozdrav. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Ne rade Nvidia nf3 ultra + AMD x2 + ATI Agp. Izgleda da neće biti vista drivera za nf3 čipsete. http://forums.nvidia.com/lofiversion...hp?t29893.html |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
|
Citiraj:
Poz. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Vratio se na XP kartica radi uredno ali mi u Device Manageru po procesor stoji unknown device, CPU-Z ga cita normalno kao Opteron 165 Toledo jezgra, u Everestu isto ga cita normalno. Jeli fi fali jos nekakav driver ili je nesto drugo po srijedi. Pozdrav. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
To je do BIOS-a, podržan je opteron 165 od 7025v4D MSI BIOS: http://www.msi.com.tw/program/suppor...UID=607&kind=1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
|
Citiraj:
Poz. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Ne znam šta da napišem
Datum registracije: Feb 2007
|
Ja to osobno nisam nikad radio ali sam jako puno čitao o tome a i vidim da je dosta ljudi ovdje na forumu to uspješno napravilo pa i po par puta. Prvo ću ti malo utjerat strah u kosti. To se ako slučajno nisi znao zove upgrade ili flash. Malo neš krivo napraviš i ostaješ bez matične. Traje nekih minutu-dvije, skineš novi bios s neta(moraš pazit da bude za tvoju MBO i isti chipset). Pratiš sam upute i to je to. Al na jedno moraš jako vodit računa... Da ne ostaneš bez struje dok to radiš ili da ga ne isključiš ili nešto. U tom slučaju odmah ostaješ bez bios jer ti se kod flashanja bios briše i stavlja ovaj novi. Međutim i tu postoji rješenje al je mal komplicirano... Na kraju će ti pisat bios upgrade succesfully il tak neš u tom smislu, napraviš reboot i to je to.
![]() |
#9 | |
Premium
|
Citiraj:
Ok proslo je sve u redu preko MSI Live Update-a i sada je bios 7025v1D ali meni i dalje stoji u device manager-u pod proc.. unknown device. Jeli treba skidati nove chipset drivere ili ? |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|