|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Zalman VF700-Cu na ATI 9800pro!!!!
Prvo ne znam da li je ovo dobar podforum, pa ako sam fulao neka moderatori premjeste. Montirao sam Zalmana na grafu iz siga, pa mi nekako izgleda kao da ne leži ravno na čipu od grafe. Maknuo sam onaj limić sa chipa i grafa mi nema nikakvih anomalija na testovima, a vent sam stavio da vrti na 5V. Mislim za svaki slučaj da pitam, sve je ok ali zlo nikada ne spava. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
She`s back...
Datum registracije: Jan 2006
|
Koji limić? ![]() Pa teško ti može krivo ležati, ako si ga ugrađivao kako piše u uputstvima... Vidi li se da leži krivo? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Ne kuzim stvarno to sto pitas i zasto pitas, ali ukratko: postoji. Zasto si micao onaj limic? Pa on sluzi upravo tome da ti cooler ne sjedne krivo, tj. da nema klackanja po jezgri.
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Ajd uslikaj to da nam vizualno dočaraš...znaš onu, slika vrijedi tisuću riječi... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|