|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
dvd-rom mi trosi previse resursa!!! tocnije procesor na sto posto!!!
dakle, imam taj problem, prilikom kopiranja sadrzaja sa dvd-a(cd-a) na disk potrosnja procesora je na sto posto. isto tako prilikom przenja dvd-a ili cd-a procesor je na 100% i przenje traje dosta duze nego normlano. tocnije maloprije mi je dvd na 16x przilo 37minuta. ![]() do prije 5-6 dana je radilo sve ok i odjenom to. sta se tice trojana virusa i tih stvari komp je uredan. nadam se da ce te mi moci pomoci. hvala. pozz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ultrabitchinfast
Datum registracije: May 2006
|
Pogledaj da li imas aspi drivere i nero si ponovo instaliraj.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
provjeri dali ti je pržilica u DMA modu! Jer to usu simptomi rada pogona u PIO modu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Cemu dernjava? Device Manager -> IDE ATA/ATAPI controllers -> Desni klik na "problematican" kanal u postavi DVD iz PIO u "DMA if available". Ako ne proradi, desni klik na kanal, pa Uninstall, pa reboot.
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
tako je! ![]() |
![]() |
![]() |
|
|