|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Dell 2407WFP
Postao sam upravo vlasnik ovog monitora i moram reci da sam ostao zapanjen, zbilja je odlican. Pisem ovaj thread da bi upozorio buduce kupce i pohvalio Kodeks. Naime, decki u Kodeksu su otvorili monitor na moje inzistiranje, spojili ga (nije da su bili odusevljeni cak su rekli da nijedan monitor nije bio reklamiran), kad tamo MRTAV pixel posred ekrana. Naravno odmah sam dobio drugi monitor koji sam pregedao trostruko pazljivije i sa Dead Pixel Budy programicem (da dozvolili su mi da ukopcam usb key i sve provjerim). Znaci obavezno provjerite monitor na licu mjesta da bi bili sigurni jer cete inace traziti jos 5 mrvih da ga vratite! Pohvala Kodeksu na susretljivosti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Daj neke slikice da vidimo taj tvoj monitorcic ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
6087 kn (PDV ukljucen). Nije malo, ali ako se uzme u obzir da je prije cca mjesec dana kostao preko 8k onda je to cist ok cijena. I da, u Kodeksu imaju najnoviju reviziju A04 (peta revizija). Inace vec sam bio u doticaju s ovim monitorom ranije, samo u ranijoj reviziji i to nije bilo pozitivno iskustvo pogotovo jer pozadinsko osvjetljenje nije bilo jednoliko vec je probijalo preko polovice monitora. Ovaj nema tih problema, a koje ima to tek treba otkriti. Inace ja monitor koristim za gledanje dvd-a,tv-a,igre,protel,matlab i slicne inzenjerske alate. Nemam pojma kolko je dobar za photoshop i slicne graficke alate, to treba neko drugi razjasniti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
Taman kad sam kupio svog Dell-a mislio sam uf 20 inča pa to je dosta, al sad pa to nije tako veliko. Baci oko tu imaš dosta walpapera velikih rezolucija http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=48503
![]() /connect 185.107.96.125:28990 server rcon: oldschool COD2 PCekspert ekipa https://discord.com/invite/zZ4PeqVpBv |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Da li revizija pise na poledjini monitora? Imamo jednog takvog na poslu, pa me bas zanima koja je revizija. Inace je monitor odlican i ima dobru cijenu ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Čovjek
Datum registracije: Oct 2006
|
Misliš na 20" Dell ili na 24" Dell? No, u oba slučaja je bolje uzeti Della - Samsung ima TN matricu i 6-bit boju, Dellovi su bolji u tom slučaju (s tim da se baš ne mogu uspoređivati monitor od 6000kn i 1920x1200 i monitor od 3000kn i 1680x1050). |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Je prodaval ga je i nazalost za mene i prodal, bio je tolko jeftin jer ga je neki lik narucio, uplatio "kaparu" i odustao. Pitao sam po kojoj cijeni prodaje i da li ima jos monitora i rekao mi je da prodaje za cca 5800kn,ali treba naruciti. Tako da sam se odlucio ipak za ducan jer bi kod vranoga morao dati unaprijed lovu,a ne bi mogao traziti drugi monitog ukoliko bi imao mrtav pixel. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Rocker
Datum registracije: Jan 2007
|
Lol, baš mislio otvorit topic o tom monitoru da se raspitam, ja ga vidio u vemilu i slika je bila preyebena, al kad sam pogledal cjenu pozlilo mi ![]() ![]()
Konfa: Intel Core 2 Duo E 6400, 2.72GHz || Asus P5B Deluxe || 8800 EVGA GTS 320 mb || Super Talent 2x1 gb 800MHz CL5 || Seagate Barracuda 7200.10 320 GB 16 mb || Samsung Spinpoint F1 750 GB 32mb || Seasonic S 12 430W || A+ X-Blade || Logitech Z 5500 || CL X-Fi Xtreme Game || Logitech G500 || Logitech UltraX Flat Desktop || Canon Pixma iP4300 || Samsung ML-2510 || Toshiba Regza 32XV733G
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Gamer 2 the Bone
Datum registracije: Feb 2007
|
Pa svi bi ga uzeli da nije 6 i više tisuća kuna... Ja sam uzeo 226BW za 3 soma i prezadovoljan sam. A ja sam primarno gamer i filmofil a onda sve ostalo... Ne treba tražit dlake u jajetu, Dell jest bolji ali ne 3000 kn bolji. Osim ako ti je tata tajkun... ![]()
![]() |
#15 |
Gamer 2 the Bone
|
Agreed. Isplativo možda samo za grafičare... Ali to je samo moje mišljenje. 226BW je izvrstan monitor, ali 225BW nije. Imao sam oba.
![]() |
#16 |
Rocker
|
al dell ima i 4 USB - a ![]()
Konfa: Intel Core 2 Duo E 6400, 2.72GHz || Asus P5B Deluxe || 8800 EVGA GTS 320 mb || Super Talent 2x1 gb 800MHz CL5 || Seagate Barracuda 7200.10 320 GB 16 mb || Samsung Spinpoint F1 750 GB 32mb || Seasonic S 12 430W || A+ X-Blade || Logitech Z 5500 || CL X-Fi Xtreme Game || Logitech G500 || Logitech UltraX Flat Desktop || Canon Pixma iP4300 || Samsung ML-2510 || Toshiba Regza 32XV733G
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Gamer 2 the Bone
|
![]() |
#18 |
Rocker
|
Ma vrijedi i 4 kad su 4 usb-a, al oni su išli na to da platiš 3 a dobiš 4 ![]() hehe, nisam vidio 226 bw u živo, al stvarno me slika na dellu ugodno iznenadila, usporedno sa ostalim monitorima koji su bili upaljeni u ve milu, bio osjetno bolji od ostatka ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
jel se meni to čini ili vi ovjde uspoređujete 22'' Samsung s TN matricom i 24'' Dell sa VA matricom? ![]() nemojte me nasmijavat ljudi ![]()
![]() |
#21 |
Gamer 2 the Bone
|
![]() |
#22 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
da, uspoređujem i iza toga stojim jer sam radio i na 226BW i na Dell 24". pa mogu dati komentar. jedina stvar koja me kod TN matrice najviše smeta je zapravo lošija crna boja i loš kut gledanja. dell ima malo bolji kut gledanja (ALI STVARNO MALO) a crna boja je isto a kuxac ko na TN. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Čovjek
Datum registracije: Oct 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|