|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2003
|
Internet explorer MSJVM i SCSI controller za scanner problem
kada trebam otici na neku stranivu javi mi da hoce downloadati Java virtual machine.... stisnem download no umjesto njega prespoji me na microsoftovu stranicu na kojoj mi napisu da mi MSJVM nije instaliran na kompjuteru....... OS mi je EIN XP PROFESIONAL--->>> da li on dolazi s javom??? također sam imao problema s Active X controlama(poukljucivao ih sve jer drugacije nije mogao raditi.... također zbog win XP-a mi sada vise ne radi SCSI controller za scanner( scanner je ACER 620s) a kupljen je prije vise od 3 godine... da li netko zna gdje mozda postoje driver za njega za WIN-XP ČESTITKE SRKY-U koji je sada moderator.......... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Ma odi na sunove stranice i skini JAVU. Jesi probao na stranicama proizvođača skenera? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
tu d reskju... hir aj em... aj vonć ju tu nou that... google kaže za skener : ftp://209.218.28.211/drivers/imaging/mirascan_v342s.exe i još kažeju veliju kažeju da je 9,5MB i da podržava sve OS-ove. ako ti davnlojd slučajno ne ide tu je stranica, a tu su informacije o drajveru. a koji ti je problem s kontrolerom? mislim... jel to neki kaj ti je u skeneru, ili si ga dobio sa skenerom, ili je to neki kontroler kojega si odvojeno kupio? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
|
HORZA-->>kontorler je taj da mi je kontroler odvojen od skenera i stavlja se na matičnu. problem je sto nemam drivere za win XP a ni oni za controller a Acer je prestao proizvoditi skenere a sa tim i drivere za njih pa ne radi..... TOR-->> bio sam na sunovoj stranici i skino njihov JVM koji mi je smrznio komp dok se instalirao i nije riješio problem... da li netko drugi mozda zna u cem mi je problem s tom javom???? isprobavam one drivere sto si mi dao...... javim ti ako proradi.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
HVALA
HORZA hvala na linku za skener proradio je :clap: :burn: ![]() i hvala za ime MSJVM uspio sam naci neki prot odakle sam ga skinio.... sada me vise ne gnjavi s instalacijom za MSJVM ali nece otvoriti stranicu(otvori blank?!?) SVEJEDNO PUNO HVALA ZA SKENER ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|