|
![]() |
#8941 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
ja sam se sad nazderao ostataka od rucka, pilecih pohanih snicli,cikle, pire krumpira, kokosije juhice... stara pravila roladu od banana ![]() sad bi mogao uzet bicikl i otic od jaruna ili dalje da se istrosim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8942 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8943 |
mrzi zimu
|
hahahaaaa.... ![]() ...evo, ja se vratila od bake... ![]() i dragi mi se vratio s cebita pa sam onda za rucak napravila pohanu piletinu i salatu od pecene paprike, fini kruh sa suncokretom i pitu od jabuka ![]() ...toliko sam se najela da sam sad raskopcala remen na trapericama jer ne mogu normalno sjediti u stolcu ispred kompa ![]() idem si sad skuhat jednu ![]()
![]() |
#8944 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
jao kava. kava je dobra. kava je izvor novca.... 1) skuhaš kavu 2) radiš cijelu noć 3) dobiješ pare .. al ne kava kakvu ti piješ ![]()
![]() |
#8945 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Prije utrke se dobro najeo pršuta i sira. Oko 9h pojeo pecivo sa sirom. Za ručak čikn sa krompjerima. Sad me glava rastura jer se nisam već dva dana naspavao i idem se nažderati i pokušati zaspati ![]()
![]() |
#8946 | |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
dragi se vratio s puta a ti se tako usvinjila ![]() ![]() iako mislim da mu ovo raskopčavanje remena ne smeta ![]() ![]() @tor..hehe to se cjeni..imao sam i ja maldog luka samo sam ga zaboravio staviti na listu "probavljenog" ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8949 |
Pod naletima kopita zla
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8950 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ogladnio sam ko pes i sad preturam po friću, sve kaj je bilo za narezat sam poŽderao, ostala je samo staklenka dagnji i par konzervi skuše sa povrćem ![]()
![]() |
#8951 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
i ja bogme razmisljam sto jesti sve si mislim da bi neki kebab mogao sjevnuti ![]()
![]() |
#8955 |
mrzi zimu
|
...dragi mi je bolestann ![]() ![]() jucer: pečene orade, zelena salata i kuhani krumpir... danas: goveđa juhica s domaćim griz noklicama, kuhana govedina, pire krumpir, kuhana mrkva, sos od paradajza i hrena ...a za sutra cu vjerojatno bolonjez... ![]()
![]() |
#8956 |
sto da napisem ?!
|
ja sad bio u tramvaju, gladannn, a neke dvije zene se razgovaraju, a ja nemam drugog posla i slusam ih, kad ono zene pricaju o jelu, nesto tipa sunku i sir izrezat na kockice, stavit ih u vrhnje, ispec palacinke, na onu stranu koja se nije zapekla stavit te mjesavine, slozit u trokut, i na kraju ih ispohat... ![]() meni se kiselina digla, jos vise gladan, sad sam se nazderao pileceg bijelog mesa u nekom umaku od gljiva, tjestenine (stara pravila), cikle ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8958 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Danas je bio ručak na brzaka-dvije kranjske i špek sam prepržio na masti malog pu-ajceka i gore lupio pet strajbanih jaja ![]() Nije bilo loše.
![]() |
#8959 | |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
mesine masne! puno mesine masne za snagu i šljivovice slavonske za zdravlje.
![]() |
![]() |
#8961 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
evo bas marno dva toasta sa time da nisam imao "kruti" sir vec za mazanje al mogu reci da su za silu dobri ![]()
![]() |
#8962 |
mrzi zimu
|
...burek sa sirom i jogurt... ali nije mi bas nekako sjelo dobro... ![]() ![]() ...kupila sam onih baby paradajza pa cu od toga navecer napraviti salatu (onak s maslinama i fetom ![]() ![]() ![]()
![]() |
#8965 |
Pod naletima kopita zla
|
evo..pecene plačinke sa sirom ![]() http://www.imagesforme.com/images/8138palacinke.JPG sorry na lošoj fotki...trese mi se ruka dok ih gledam |
![]() |
![]() |
![]() |
#8966 | |
daysleeper
Datum registracije: Apr 2004
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() to fakat nisam sto godina jela ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8968 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Fairy, a di je meso? ![]() Ja danas cijeli dan jedem pljeskavice bez priloga. ![]() Napravio sam ih od 1 kg faširane svinjske lopatice. Ostalo mi je još pola kile to ću sutra jer je post. Nebi bilo u redu da pojedem na taj dan cijelu kili mesa.
![]() |
#8969 | |
daysleeper
Datum registracije: Apr 2004
|
Citiraj:
![]() ![]() sad dok sam pročitala tvoj post skužila sam da danas opće nisam jela kruh ![]() kad smo kod kruha-jel jeo tko ovo -finn crisp raženi hrskavi kruh? to isto namjeravam kupit sutra ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|