|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
veliki miš...
ovaj thread "ko ima kojeg miša" me sjetio da ce i meni uskoro trebati novi pa me zanima... imam mx500 i zna me bolit nekad ova kost koja "strši" s desne strane na šaci a nalazi se blizu spoja šake i podlaktice. taj dio mi je cijelo vrijeme na stolu (ne koristim mousepad). Imam dosta velike dlanove jer sam trenirao vaterpolo. Jel bi mi pomogao mozda veci miš ili?? jeli mx518 ista veci (dobio sam preporuku da njega uzmem) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
nije veci. Najveci je MX1000 bezicni i MX revolution. Ovi ostali su svi niski. Ja isto imam lopatu pa mi jedino MX1000 odgovara. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Gamer 2 the Bone
Datum registracije: Feb 2007
|
Isto ovdje. Ali sad sam prodao MX1000 koji mi je bio mrak i uzeo G7...manji je ali ne previše...naviknut ću se....nizak je dosta.
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
ma ja se nemrme naviknut... mislim da je to zato sto mi je dlan vecinom na rubu stola a podlaktica mi visi s ruba ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
hehe..meni je i mx1000 mal..treba naštukat to malo..
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
nemreš si pomoći s promjenom miša.... možda mouse pad ti može malo pomoći jer me mekaniji od stola.... Najbolje (to sam ja napravio) kupiti stolac s naslonima za ruke.... Onda te naslone, ako je moguće, staviš u ravninu s površinom na kojoj ti je miš.... i onda ti zapravo sva težina raspoređena duž podlaktice, a s dlanom samo furaš miša po stolu.... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|