|
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
zašto bi smanjivao napon GPU ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]() Pitanje je koliko je to zdravo za grafu, možda bi i mogao probati spuštati nekaj malo. Ako možeš-mislim da samo prva revizija GT ima mogućnost mjenjanja napona iz softa, rev.2 nema.
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
oces se mjenjat samnom pa ces imat grafu koja se ne grije pretjerano dok nje ocana ? ja cu biti sretan a valda i ti ![]()
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Super Moderators
|
Ja bih malo pripazio, kad se prebaci u 3D mod a ne dobije napona koliko bi trebalo-lako se može desiti da grafa otegne papke.
![]() |
#9 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Znaš kaj-imaš u ATT-u monitoring pa pogledaj kako stoje stvari kad upališ igru (takt i napon) Temperatura i slično. On će raditi graf pa kad izađeš iz igre samo pogledaš. Ili si ti ručno stavio da ti bude isti takt i u 2D i u 3D-u?
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
Stalno mi je isti takt. Gledao sam na monitoringu. Kada pokrenem npr. 3Dmark samo temperatura skoči a taktovi ostanu 499 GPU 477 mem. Gdje se postavlja koji takt u 2D a koji u 3D. Da li se moraju ručno napraviti profili jer po defaultu toga nije bilo. Ili nesto fulam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Da nisi pri instalaciji ATT-a isključio Ati HotKey Poller?
![]() |
![]() |
#13 | |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
evo, slika govori vise od 1000 riječi ![]() (mozes staviti i zvucno upozorenje kada se graficka prebacuje na drugu frekvenciju rada... a posto mora biti .wav, ak nemas drugi, stavis iz system foldera zvuk winlogON i logOFF ![]() ![]()
Danas je teško biti budala, prevelika je konkurencija... Water cooled PC Moj najveci MOD Novi hobby: RC model + HD kamera ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: TomRi. 20.03.2007. u 18:19. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
ponavljam, hotkey ti ne treba, ja ga upalim jedino za screenshot, za to je ok. ali za OC uopce ne treba.... nema veze sto ti je grafa x1900GT, pošto je i moja, pa znam da sve mora raditi ![]()
![]() |
#16 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Isuse...daj molim te stavi konfu u sig, nije teško (opcija moj komp) A ne da ovako laprdamo a ti ne napišeš o kojoj se grafi radi ![]() Prvo-to nije nikakva GT kao što bi se dalo naslutiti iz naziva tvog threada nego puni R580 GPU sa sniženim taktovima i sporijom memorijom (1.6ns) Ako si uopće pogledao grafu možeš primjetiti da joj fale mosfeti koji se nalaze na XT/XTX modelu. Dakle-napajanje je već srezano i ne treba joj još snižavati napon. Ja ne bi. Istu grafu imam i ja u kompu, samo joj stavi VF700Cu i riješio si sve probleme. Bolje će se hladiti i GPU i mema i kaj je dosta bitno-mosfeti. Orginal thread o toj grafi ti je tu: http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=50574
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|