|
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
hoce, nema skoro nikakve razlike ako 8x grafu spojis na 4x ili 8x, mozda 1-2% u performansama. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
razlika ti je 4-8 % a koji ti je ostatak konfe i koju grafu mislis stavit ?
![]() |
#7 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2007
|
Pozdrav, nebi joj trebalo bit ništa i ako stoi u slabijem kompu. A što se tiće 4x-8x nećeš vidjet nekakvu razliku.
![]() |
#8 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Sory ali moram se nasmijati, nemoj se ljutiti ![]() ![]() Naravno da joj neće ništa biti, jedino pripazi na napajanje jer je to "stariji" komp a grafa ipak nova pa da ne bi bilo nismo znali. Pod time mislim na snagu samog napajanja, struju koju je sposobno isporučiti itd. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
_HZTK_
Datum registracije: Mar 2007
|
[quote=tor;679600]Sory ali moram se nasmijati, nemoj se ljutiti ![]() ![]() Naravno da joj neće ništa biti, jedino pripazi na napajanje jer je to "stariji" komp a grafa ipak nova pa da ne bi bilo nismo znali. Pod time mislim na snagu samog napajanja, struju koju je sposobno isporučiti itd.[/quote Ma ja sam se krivo izrazio! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Nije bezazleno pitanje..ja sam skurio 9200tku na ViaKT133 chipsetu,socketA..mislim da nije ista voltaža starijih AGP 2x/4x i malkice novijih tipa nforce2/3 AGP 4x/8x chipseta..ispravite me ako sam nešto izvalio.. ![]() ![]() ![]() Trebalo bi radit bez frke..ali pogledaj malo manual od matične,ta je ipak bolja za P4 nego moja za starog Athlona 900,tbird.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
pogrijesio si. AGP 4x i 8x je ista voltaza, 2x radi na 3,3V, a ove dvije na 1,5. zato nema beda sa stavljanjem 8x grafe u 4x. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Ako mogu da pitam isto pitanje ali za PCI, mislim trenutno imam 9600 pro 256MB u agp utoru koji je 8x, zanima me ako nadjem koju bolju recimo x1600 pro sa 512MB oce li mi raditi u PCI utoru koji je samo 4x??? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
PCI? Nove grafičke ne idu u PCI, niti u PCI-X već u PCI-E. U PCI ti ne ide nikakva PCI-E grafička kartica. Sad nam lijepo reci koju matičnu ploču imaš (pretpostavljam ASRock 4CoreDual?)...Zaključio sam to pošto kažeš 4X PCI (koji naglašavam NE postoji, već PCI-E). Što se toga tiče ta PCI-E X1600 Pro će raditi sasvim solidno i normalno u 4X PCI-E utoru. Opciju Moj Komp nemaš uključenu pa ti toplo preporučam da ju uključiš i ispuniš sve podatke.
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
|
Pa mislio sam da se podrazumjeva PCI-E, a matična je ASUS P5VD1-X. I jos me zanima da li mogu spojiti 2 grafe ovu koju imam 9600 i jos neku PCI-E??? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
@luki123 može ti se desit i da ne radi - ovisi od mb koju verz. agp-a ima (2.0 ili 3.o) a zna bit problem i zbog OSa neovisno od drivera osobito ako instaliraš vistu (ne možeš je instalirat, dok s drugom grafom radi ok)dok npr pod xpom ti radi ta grafa (8x)savršeno, neovisno ATI/NV vidi specif. agp na http://www.interfacebus.com/Design_Connector_AGP.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
|
AGP verzija je 3.0 8x, ali PCI-E je 4X tako mi piše u manualu od ploče. |
![]() |
![]() |
|
|