|
![]() |
#1 |
.....
Datum registracije: Mar 2004
|
(riješeno) MSI P965 Neo (F) instalacija windowsa?
Radi se o ploči iz naslova, na njoj je E6300, giga elixir 667 rama, seagate 7200.10 320GB i gainward 7600 GS. Evo ovako: frend je kupovao novi komp i rekao sam nek uzme gigabyte ds3 i kingmax 667, ali tamo gdje je kupovao su mu uvalili ovu ploču koja je IMHO dosta lošija od gigabytice a nju nisu imali, no dosta o tome, sad na problem - windowse su mu vec instalirali, ali brat njegov je htio sam formatirati i instalirate friške windowse - krenuo on i stane mu instalacija. Sad sam nakon njega i ja probavao, stavio i sata drivere na disketu itd i opet samo stane i nikud dalje... Nakon toga sam, jer nakon restarta nije bilo slike, ugasio komp i pri ponovnom paljenju u biosu stavio load optimized defaults i sad više neće ni bootati ko da nema dvdrw, a i floppy isto tako ne vidi (usb floppy). Pitanje: 1. Što trebam u BIOSU ukljuciti/iskljuciti da opet dobijem dvdrw i da boota sa cd-a? 2. Kako namjestiti postavke u biosu da mogu normalno instalirati windowse (uz pomoc sata drivera) - ova ploča ima neki JMicron sata ide kontroler (ili obrnuto). Ovo mi je prilično hitno - zahvaljujem na svakoj pomoći ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
.....
|
Neke sam probleme u medjuvremenu riješio, instalirao windowse, ali sad opet nakon što restartam komp ili udjem u bios pa izadjem - nema slike na monitoru, moram ga bas ugasit na gumb i ponovno upalit tek onda normalno prikazuje sliku. Da li se i tu opet radi o nekim postavkam u biosu? Zadnje izmijenjeno od: flajpan. 14.03.2007. u 13:08. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
.....
|
Riješeno
Ipak sam ovo trebao postati u hardwerske probleme - komp je bio na servisu, ja ga nisam smio otvarati jer ima naljepnicu - i zamijenili graficku jer je crkla i to gainward vec nakoon 2 tjedna (ne)koristenja jer je komp stajao tjedan dana kad brat nije znao instalirati windowse. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|