|
![]() |
#1 |
Guest
Datum registracije: May 2006
|
Kompatibilnost napajanja i kućišta?
Da li je itko imao sličan problem, kupio sam Sharkoon Rebel9 i LC 550W i zbog ventilatora s donje strane ne mogu ga zašarafiti sa zadnje strane, kao da je previsoko oko 3-4mm i ne mogu ga ubaciti u položaj. U staro kućište stane, mada jedva. Tako da sad imam novo kućište viška. ![]() Drugi problem je što mi se ne mogu bootat windowsi s novim napajanjem kad je priključen dvd čitač. Restarta se dok je još logo od xp-a s crnom pozadinom. Pržilica radi normalno. Probao sam sve kombinacije kabela, vjerojatno je problem u čitaču, ali radi sa starim napajanjem pa mi nije jasno. Treći problem nema rješenja, ne mogu izvaditi DVD čitače iz starog kućišta, pola dana sam vrtio i izlizao šarafe. Novo kućište će na prodaju, čini mi se... Ima itko brusilicu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Ne znam šta da napišem
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Born among beast's
Datum registracije: Feb 2007
|
Treči problem nemoj brusilicom nego probaj francuskim ključem sto jače uhvatit glavu šarafića i odvinut ga . ako nemaš francuski probaj sa papagajkama,kombinirkama. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
Staro je MSI 400W, novo je LC power 550W ovo http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=052.740.007, a novo kućište je ovo http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=052.617.009, i nisu kompatibilni, moram savijat lim da bi ubacio napajanje. Kupio sam novo napajanje zato što staro nije imalo dosta molexa, X1900XT vuče 2 molexa, jedan za disk i ostaje samo jedan za čitač, a imam dva, da ne govorim da me strah da sve ne izgori, jer imam i X-fi platinum zvučnu s prednjim modulom. Ovo sa kombinirkama ne pali, okrugli su šarafi, ne hvata. Proba san i nauljit, suncokretovim uljem doduše (malo kretenski, al to je nakon 3 potrošena sata bez učinka šarafe), i ništa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Pa odvidaj pomocu špicastih kljesta uvati za onu glau od vide lagano povlaci i odvidaji i izac ce.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
I bez fangrilla ide teško, skinuo sam ga već, i nisam uspio. Malo ću lima iskriviti i uspjet će valjda. Šarafi su mali i obli, nemam di zakvačit klištima, samo klizne (kombinirke i papagajke. Osuđen sam na staro kućište, izgleda... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Outlaw Torn
Datum registracije: Mar 2007
|
![]() |
#10 | |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
Citiraj:
Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
Ako ti se izjela glava pa srafciger nema gdje zapeti, mozes probusit glavu i lako klijestima otsarafit ostatak. Ako ti se busilica vrti i ulijevo, koristi ju tako (ulijevo) i muski stisni. Svrdlo ce se zajest u glavu i otsarafit. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Uzmi list od pile za metal i pokušaj pomoću njega napraviti novi utor na vijku u koji ćeš ubosti šarafciger i odšarafiti ga.
![]() |
#13 |
Guest
|
Stvarno hvala na savjetima, ali ne mogu pomaknut freaking šarafe. Nevermind, novo kućište je na prodaju. Izgubija san 50 kn, a šta ću. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|