|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2007
|
![]() pozdrav ekipa,novi sam tu pa mi oprostite na neznanju,vidim da je velika vecina daleko ispred mene u baratanju s ovom vrazjom kutijom...zanima me jedna stvar,posto mi se uvuklo raznih sranja u komp,a najgori mi je onaj instant access kojeg se nikako rijesit,a i ne mogu ga nigdi pronaci,izbrisat,unistit,zapalit...savjetovano mi je sa vise strana reinst. OS-a...e sad posto ja nemam inst. cd,windowse su mi instalirali u nekom shopu...nemogu ih preko cd-a,ali sam nedavno skinuo s nekog cd-a sto mi doso pod ruku i folder windows XP,kad otvorim folder unutra je setup ikona,aplikacija kaze..i kad nju otvorim,daje mi mogucnost instalacije...sad me zanima,da li ja mogu pobrisat c particiju i s ove d di mi je taj folder reinstalirat windowse...najlakse bi mi bilo to nekom uvalit da mi napravi,al bi tija naucit nesto i sam...zato imajte razumijevanja za moje neznanje..thanks.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Kompjuterov frend
Datum registracije: Jan 2005
|
Najlakse ti je da si nabavis CD od Win XP-a i onda pogeldas ovaj link na kojem ti je sve objasnjeno korak po korak kako ces izbrisat C: particiju i kako ces poslije nasnimit windowse i sve
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
The All Seeing Eye
Datum registracije: Mar 2007
|
Ne možeš formatirati te raditi "fresh install" windowsa dok si u njima! To ti je kao da sjediš na grani drveta i piliš tu granu pod sobom ![]() Moraš nabaviti CD od windowsa jer samo reinstall ti ne znači apsolutno ništa zato što ti i dalje svi virusi/spyware i gluposti i dalje ostaju u kompu! A ne možeš niti formatirati bez bootabilnog CD-a od Windowsa! Možda, ali samo možda, možeš zapržiti sadržaj te datoteke (s Windowsima) na CD te provjeriti dali ti ga u DOS-u (za vrijeme boota diska) prepoznaje kao bootabilni CD. Ako ga prepoznaje onda vjerovatno možeš i snimiti/formatirati windowse po Sticky-ju kojeg nađeš tu na forumu! Ali niti to nije sigurno jer si se zahebal ukoliko ti je taj sadržaj foldera loš tj. ne ispravan ![]() Pitaj nekog od frendova, ziher ti mogu posuditi Windowse na 1 dan! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|