|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
gigabyte m55s s3 bios problem???
ovako. jučer složim novi komp i sve radi ok par sati bez ikakvih problema. i idema ja stavit novi bios pomoću onog @biosa od gigabytea i sve pet. kaže moram restartat da se spreme promjene i ja restartam kad ono NEMA NIŠTA!!! čujem da se restarta i jednostavno crn ekran, neće povuć bios, ništ!! monitor ostane na stand by-u. pretpostavljam da je za*eb u biosu. radi se o m55s s3 AM2 ploči, x2 3600, 1gb OCZ gold XTC, gainward 7600gs g.s. ... sve novo, staro 3 dana!! sigurno nije ništa crklo! pokušao sam vadit bateriju i onu foru sa jumperom. to piše u user manualu. dal mi vrijedi garancija za to??? molim pomoć!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Poslao sam im upit na mail o tome kako vratiti BIOS i još nekim stvarima pa sad ostaje čekati odgovor. Ako ne možeš čekati, reklamiraj ploču.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
probao sam sve moguće, sve što mi palo napamet i ništ! neznam kako se na tim pločama radi bios recovery i dal je to uopće moguće. nekužim u čem je problem jer je instalacija novog biosa prošla (KAO!) uspješno?! al ok, već je na putu za zagreb, na reklamaciju. tip iz servisa mi je rekao da će vidit jel on može šta, a ak ne onda ću dobit novu ploču. inače riječ je o diskontu24 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|