|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2007
|
Asus P5WD2 temp senzor
Zanima me šta je AUX temperatura što očitava everest i speed fan? Nekako mi je prevelika Speed Fan očitava 100°C a Everest skače čas 45° pa 100° pa 46°. Čudno jer su mi ostale temperature odlične. Intel 630 @3.4 hladjen TT Sonicom idle 33-34°C, full ne prelazi 39-40°C. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ne znam šta da napišem
|
Aux ti je temperatura monitora. Neš vjerovat i meni Everest pokazuje krivo. Čim ga otvorim pokazuje 68 i nakon dvije sekunde se spusti na 45. To ne može zapravo nikako biti. Pipni monitor za svaki slučaj iza, al ne može bit 100 stupnjeva. Senzor mal lagi ![]() EDIT: Dečki ispričavam se, nisam htio reć monitora... Sorry, moja greška
Nemam ništa pametno za reć! Zadnje izmijenjeno od: Fera_os. 10.03.2007. u 03:10. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Spiderpig
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
![]() jer čitam čitam i mislim zahebavaš se kad ono ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Hmm da ![]() AUX (auxillary) inače je za dodatne uređaje, temperatura koja te ne treba brinuti. Vjerojatno je to nekakvo "zalutalo" očitanje koje nema veze sa vezom. Jednostavno skokovi sa 46 na 100 nisu mogući, osobito ako je to u idleu.
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
Speedfan očitava 100-102°C a u Everest Home skače 40 na 100. A Everest Ultimate upoće ne očitava taj AUX, nema ga |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Samo u SpeedFan-u iskljuci taj senzor i bok. I na mojoj P5WD2 neki senzori divljaju ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|