|
![]() |
#1 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
Clockerska s.478 matična
Naime, trebala bi mi nova matična jer mi ova moja Abitica rikava..trebao bi mi savjet za s.478 matičnu s dobrim clocking potencjalom..znam da je Abit IC7 dobra..imao sam ju..jos ju imam..al traziti bas samo tu plocu bit ce malo tesko jer imam feeling da ih nece biti..tako da bi trebao par prijedloga za te maticne..
![]() |
#2 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Od najjacih modela: Abit IC7-MAX3 Asus P4C800-E Deluxe Od mid modela: Abit IC7-G Asus P4C800 Od "low" modela (i865PE): Abit IC7 Asus P4P800
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
Ok, thnx..trazim neku od tih modela..pa ako netko ima nek mi baci PM. Moze lock.
![]() |
#4 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Dodao bih i AI7 ![]() Pingat ću čovjeka koji bi ju htio kupiti, nešto se baš i ne javlja pa bi mogli i nešto srediti...
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prečupavi mod
|
IS7-E je trebala ic pod "low" modele, ne kuzim kak mi je uletila IC7. @Swarm: dadada, zaboravio sam i AI7 ![]() DAKLE ![]() Od "low" modela (i865PE): Abit IS7/AI7 Asus P4P800
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium moderator
|
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prečupavi mod
|
Ne znam stvarno, evo posipam se pepelom, za kaznu se necu druziti sa socketom 478 dva dana ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Ne znam šta da napišem
Datum registracije: Feb 2007
|
Eo sam da vam se javim... Imam kao što vidite u sigu ASRock-icu za sc.478 mATX, i vidite iz siga kolko mi je proc klokan. Ne hvalim ja nju niš neg sam tak kažem jer nema nikakve opcije za mjenjanje voltaža CPU-a i RAM-a, mjenjanje množitelja i tak... Neg sam najosnovnije. Dizanje HT sabirnice, naravno. Platio sam ju 280kn u Eurotrade-u. Štoviše probao sam u BIOS-u na prvom screenu stisnut Ctrl+f1 da mi se prikažu detaljnije opcije za OC, al nisu što nije ništa čudno. LOL
![]() |
#10 |
Premium moderator
|
Imaš dobar proc i dosta sreće, zato se i dobro klouka ![]() Imao sam ajmo reći nešto slično, P4B533-X sa mogućnošću dizanja samo FSB-a i lockanje AGP/PCI sabirnice, ništa više. Northwood je išao na cca. 3.2 GHz max. a sa AI7 koja je imala sve moguće opcije sam ga nafrljio na max. 3.9GHz, pa ti vidi ![]() BTW HT je Hyper Transport Link i ta sabirnica je AMD-ova, a na Intelu je FSB ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
i samo kod Gigabyte ploca se sa kombinacijom CTRL+F1 tipki dobiju napredne opcije tipa mijenjanje latencija i slicno ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|