|
![]() |
#1 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
VIA 6202/6212 device cannot start
Daklem, radi se o drugoj konfi iz siga. Promijenio sam plocu (prije Iwill P55XB2 s i430TX chipsetom) i instalirao Win2k. PCI USB 2.0 kontroler koji sam imao otprije (VIA 6202/6212, isti vrag, a ne znam koji tocno, proizvodjac kartice je Mentor) sada javlja "device cannot start". Probao sam i maknut neke druge kartice, premjestit karticu u drugi utor, ali nix. Isto je i s generickim i Via driverima. Pomagajte!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
prcknedl
|
Dakle, skinuo nove drivere s viaarene, probao vise vrsta generika, cak i win98 drivere koje sam dobio uz karticu, neke starije drivere s cd-a, nista od toga ne radi. device cannot start!!! ![]() Imate rjesenje? ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
N6 Brušeno- N12 Turpijano
Datum registracije: Oct 2006
|
Ja takav kontroler nemam ima vt6421 i isto neće da radi! S tim u vezi dolazim do zaključka da su ti vijini kontroleri neuprabljivi!
![]() |
#5 |
prcknedl
|
Mislio sam stavit ovak nekaj...kolko mi se cini, nijedan nema VIA chip na sebi... Connex 4+1 USB2.0 NEC chipset 116kn u hgspotu Intex USB 2.0, 4 externa porta., 1 interni port., PCI, retail 40kn u kvarku Hvala obojici! ![]() edit: teski debilizam, na ploci i intel chipsetom radi, na ovoj s via ne radi. Hebem ti viu... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
prcknedl
|
Stavil sam oglas za kupnju drugog usb kontrolera. Nego, koje da Hyperione (drivere) stavim, ovi mi uredno bacaju BSODove svako malo (IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL)? Oprez, hyperioni moraju bit stari, tj. moraju imati podrsku za MVP chipsete... I jos bitnije, ubo sam AGP grafu (3Dlabs permedia 2) i ne daje sliku. Posvadjala se kao i kontroler ili... ? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
prcknedl
|
grafa radi-uzeo rivu tnt2. ![]() kupio nec-based kontroler i device cannot start. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|