|
![]() |
#1 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
NOVO! Monitori koji podržavaju Vistu..
..nažalost "samo u boljim trgovinama"..tako da sorry, o ne mozete dobaviti bilo gdje. Smijem se upravo članku na monitor hr..hehe "„Certificirano za Windows Vista“ Novi LCD monitori iz Philipsa Philipsovi najnoviji monitori mogu koristiti program Windows Vista što potvrđuje i nedavno dodijeljen logotip „Certificirano za Windows Vista“. Proizvodi s ovim logotipom koriste značajke sustava Windows Vista i donose izvrsne performanse, jednostavnost i zadovoljstvo. Četiri modela monitora 170C7 i 170X7 veličine 17“ te 190C7 i 190X7 veličine 19“ koriste napredne tehnologije i osiguravaju visoku kvalitetu slike za sve sadržaje. „Widescreen“ model 200XW7 s ekranom veličine 20“ također ima logo „Certificirano za Windows Vista“ . Windows Vista Slidebar koji je posebno dizajniran za „widescreen“ modele omogućuje još učinkovitije organiziranje aplikacija te olakšava rad s višestrukim zadacima. Philipsovi monitori mogu se kupiti u svim bolje opremljenim trgovinama tehničke opreme. Cijena LCD monitora 190X7FB iznosi 2239 kuna, modela 190C7FS 1769 kn, a modela 170X7FB 1949 kuna. " Dell..eat your heart out.. ![]()
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ne kužim koja je razlika između Vista i non-Vista monitora. Da se pričalo o grafama, onda bi skužio (iako ni to nije neko mjerilo), ali monitori... ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
još mi nije jasno tko je tu kome platio. M$ philipsu ili obratno ?
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
pricalo se nesto da ce za vistu trebat certifirani monitori ako se oce gledat filmovi kao neki sa zastitom. A ako se gleda na "obicnom" monitoru slika bude ruzna i iskrivljena, i nemoguce je provalit zastitu ![]() ![]() Mozda su na to mislili ovi? :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Sad moram prodavati ovoga samsunga i ganjati nekog Vista ready, a vidio sam ja de mi nesto vista neradi kako treba mora da je do monitora.
![]() |
#10 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() |
#14 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
Steta sta sam tek sada ovo vidio,ja bas kupio neki dan novi monitor...naravno "non Windows-Vista monitor"...nis koristiti cu onda jos uvjek Win XP
![]() |
#16 |
Gamer 2 the Bone
Datum registracije: Feb 2007
|
BWAHAHAHAHAHAHA!!!! This is priceless..... ![]() Ne zaboravimo na Vista certified dirkovnice koje će imat specijalno "switch between windows" puce te Vista miševe koji će omogućiti puno kvalitetniji rad sa sidebarom (hrv. straničnikom). Šalu na stranu ljudi, te stvari će se masovno prodavat i vi to dobro znate... Ja imam Vistu od prvog dana i iznimno sam zadovoljan (jedan od rijetkih sretnika kojem sve radi), ali ovakve marketinške nebuloze su too much... There's no biz like showbiz, right? A ovo postaje showbiz...
![]() |
#17 | |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
http://en.wikipedia.org/wiki/HDCP Ideja im je bila dobra, ali je crackano ![]() http://www.pcekspert.com/news/20070306.html#57192 http://www.tgdaily.com/2007/03/06/anydvd_hd/ |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|