|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Max Adsl i router??
Imam Max adsl i router elcon koji sam dobio od T-coma i mene zanima kako da napravim da kad ukljucim router da mi se on sam odma spoji nainternet a ne da moram ici na konekciju i sam se manualno konektirat??? Moj frend ima tako i znam da se moze to napravit ali kako??? ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Prebaci ga u router mode rada: SVE O ADSL-u - ELCON 2253 EU |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
![]() Zanima me da li Adsl2+ modem/router podržava "obični adsl" koji pretpostavljam ima većina nas? Naime prošli sam tjedan išao u Ve-mil kupiti NETGEAR ADSL Modem Firewall Router + 4 Port 10/100 Switch /DG834IT kojeg naravno nema, ali bih onda uzeo ovaj od Microneta: MICRONET SP3364/B ADSL2+ Router w/modem 4 port Switch Annex B zamo neznam da li on podržava i "Adsl 1"? Uglavnom treba mi nešt na što ću prikopčati 3 kompa i a da ima i lan zbog mreže. hvala |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
@hrco Podržava. Mogu ti ja ponuditi Canyon CN-BR1: 4 LAN, USB, router/printer server za 120kn+poštarina. Nema garancije, ima cijeli bundle, a korišten je 2 mjeseca http://www1.canyon-tech.com/products...Routers/CN-BR1
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|