|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2006
|
Samsung 19 SyncMaster 940MW
Prije tri mjeseca kupio sam Samsung 19 SyncMaster 940MW TV i prikaz slike u DVI-D modu odličan ali kad monitor prebacim u TV mod slika je katastrofa ne možeš dobiti oštrinu slike ni sva moguća podešavanja nisu pomogla , prvo sam spojio sobnu TV antenu pa sam mislio da je to zbog lošeg signala sa sobne ali nije jer sam nedavno spojio kabel na vanjsku veliku antenu ništa se nije promjenilo na bolje. Nako tog pokušam spajati sve moguće vanjske uređaje koje imam na Input Connectors :CVBS, S-Video, SCART, Component ma ništa pravi očaj slika i dalje mutna bez oštrine . Da li je moguće da sam ja naletio na neispravan model ili je na ovom modelu TV Tuner katastrofa pa ne pomaže ništa , i pitanje da li imam pravo na zamjenu monitora bez obzira što on u PC modu radi dobro ali ne radi dobro kao cijeli uređaj kakvog sam ga i platio.Da li netko na forumu ima ovakva iskustva.
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Smanji sig... Na LCD-u nemoj očekivat neku kvalitetu od slike, ako koristiš analognu TV jer se smetnje, artefakti i slične nuspojave nastale kod slanja signala puno bolje vide na LCD monitorima nego na CRT.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|