|
![]() |
#2 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Re: Cooler
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2003
|
U threadu Soltek 75KAV & Volcano 11+ se upravo vodi slicna rasprava. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
KOja ploča? Svakako su ti dobar izbor Zalman 7000A AlCu i CU i Thermalright SLK700 i Sk7. Ako ti Zalman stane na ploču onda definitivno Zalman 7000AAlCU ( jer Cu ti je oko 400kn) ili Zalman 6000Cu, al tu bi ja rađe Thermalright
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
Barton ne stane na ploču???? ![]() Misliš valjda da Zalman 7000ACu ne stane na ploču ![]() Thermalright SLK700+92mm vent ( Enermax) je jako dobar izbor odnosno Papst još bolji izbor, al je i skuplji!. AK imaš više para onda SLK900A+92mm Enermax ili papst, a kod cijene 900A bi ja radije zadržao te pare i skupio još 400kn i kupio si vodeno!To sam ja i napravio. 900a JE OKO 350KN+PAPST92MM 120KN=470KN ILI 350+85( Enermax)420kn.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Uzmi Thermalright SK7 i ili smart fan 2 ili papst 80mm. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Ne znam koji Q kupujete te skupe ventilatore, ja svako malo naiđem na neki, malo prokopam po starim bačenim napajanjima i evo imam i papsta i ADDA-u i Panaflo (najbolji od svih koje sam isprobao) , lijepo uščuvani i što je najbolje ništa ne košta ![]() BTW. imate SUNON u chipoteci, oko 50kn, isto jako dobri ventovi, ali svaki put imaju drugi model ![]() BTW2 Preporuka ThermalRight
![]() |
#9 |
bacc. ing. comp.
Datum registracije: Nov 2003
|
donesi mi adapter u skolu |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
jel ko isprobo coolermaster aero 7+ ? izgleda predobro, i revolucionarnog dizajna, a cijena je do 200kn
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
Re: Cooler
Citiraj:
![]() ili od nule ![]()
![]() |
![]() |
#12 |
The Man
Datum registracije: Sep 2003
|
1)Sada imam "samo" dilemu dali SK7 ili SLK700 2)Kako na SLK700 može 92mm cooler kada na njihovom www piše da može max 74mm 3)Mislio sam + ; - oko 200 kn ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|