|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
koji AM2 Athlon XP i koja maticna za overklokanje
Bok, nabolje je da najslabiji athlon overklokiram pa "zaradim" 200 ili 300kn... koji se najvise daju overclockat? i koju plocu da uzmeme? preferiram ABIT plocu... ABIT, s. AM2, KN9 SLI Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
Sempron 3000+ 370kn u linksu / Athlon 64 3000+ 500kn u diskont24 ploce: dfi infinity nf II-m2 (moze i ultra al ti je ona malo skuplja). diskont 24 oko 600kn gigabyte M55 - ve-mil oko 600kn za ovu abit neznam... btw. ova tema je prodena jedno 5 puta u zadnjih tjedan dana |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Za proc koji ima množitelj oko 8-9, trebat će ti MBO koja ide stabilno >=300Mhz (ako želiš izvući svaki mhz). IMO, najsigurnije ti je ići na DFI onda. Gigabyte-ice nisu loše, ali čitajući na forumu, većini ide do 280Mhz, možda malo više.
![]() |
#4 |
Honda Prelude 2.0i driver
Datum registracije: Jul 2006
|
hm, ako želiš puno muzike za malo para možda je bolje ipak kupiš neki najneftiniji c2d. a od clockanih athlona 3000 i semprona ionako nečeš ništa osjetiti. osim toga njihov overclock je prava lutrija dok se svaki c2d debelo clocka. sad ovisi koliko želiš potrošit?
![]() |
#5 |
Premium
|
tomifish mislim da si malo fulao jer puno se osjeti naclockani sempron... a i mislim da se vise manji svaki clocka na bar 2500mhz a ste se tice C2D to nikako nemoze biti malo para jer je najmanje 1000kn skuplje mbo+c2d procesor nego amd ploca+cpu kaj on trazi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
rado bih povecavao FSB a kazete da je DFI za to nabolja..a koja je razlika uzmedju ultre i obicne.. imaju li obje nf5 chipset? Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
imaju nf4 chipset... razlika je u tome da ultra podrzava nekakav napredniji sata sutav neznam tocno... to sto je mnozitelj zakljucan je nebitno... ma pogledaj mi sig.. to je to... samo ciljaj na sempron 3000+ jer ima 256kb cache ili athlon 64 jer ima 512 za razliku od mog koji ima 128... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
previše brijete na reputation , potpuno nebitnu stvar na ovom forumu.
![]() |
#9 |
Premium
|
...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
ma ne žimku ljude koji briju na taj reputation. ono dobijem negativni rep. i lik mi napiše cijelu novelu. big deal. nešto što sam napisao iz ovog topica mu se nije svidjelo i kaj sad on misli da ću si žile prerezat.koji jadničak. ak ga to usrećuje može još jel ovo je samo virtualni svijet a ne stvarni
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
aha... mislio sam da si meni govorio, jer si pisao odmah iza mog posta |
![]() |