|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
![]() http://www.darkcrow.co.kr/News/News_...board_idx=2657 E ko zna da li ćemonovo u kompovima imati opet sve duplo. Dva CPUa, dva GPU ili VPU kako ko već to zove, ... i onda se neko nao pametan pa odma poćeo Quadat ![]()
![]() |
#2 |
Caught Somewhere In Time
Datum registracije: Oct 2002
|
e to je već kartica za mene ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Nov 2002
|
Uuu opaka grafička na kat ![]()
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Smrtnički 9800 vs simFUSION 6000q Gpix/sec peak = 3,04 : 9,6 To bi trebalo dati interpolacijom neki omjer snage u ostalim stvarima ...
![]() |
#6 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Ako se još neko sijeća Radeona XY MAXX. 2 proca - duplo RAM-a, ma zvijer I NE VALJA ![]() Naime - jedan proc je delal parne, a drugi ne parne linije. To bi u teoriji bilo super brzo, ali su normalno driveri bili katastrofalni i dobitak je bil skoro pa 30%. U to vrijeme sam kupoval GF2 sa 64 Mb RAM-a - koja je MAXX-a jela za gablec. Zato nije zlato sve što sja - sumnjam baš da je toliko bolja i jača koliko izgleda cool. Bez JAKO dobrih drivera - penis ![]() just my 2 cents ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ja mislim da tu grafu koriste u USA za simulacije...vojska tak jasno. Izgleda da se dobro pokazala pa ATI hoće dignut nekaj lovice i na širem tržištu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Evans&Sutherland već jako dugo rade sa ATI-jem. A oni koji su se iole bavili grafikom (programiranjem, ne crtanjem ![]() su morali čut barem za Sutherlanda, vjerojatno i danas svi proizvođači koriste dosta njegovih algoritama u GPU-ima |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|